Skip to main content

Wilmark, dat afară de la Dansez pentru tine pentru că are contracte şi cu alte televiziuni

 

wilmarkDupă 13 sezoane, în care a făcut parte din juriul Dansez pentru tine, Wilmark a fost dat afară chiar în prima zi a noului sezon, scriu Libertatea şi Click!.

Publicitate

Ieri seară, la debutul celui de-al 14-le sezon al emisiunii "Dansez pentru tine", Elwira Petre, soţia lui Mihai Petre, i-a luat locul lui Wilmark şi va urma să jurizeze cel puţin în acest sezon, alături de Mihai Petre, Emilia Popescu, Beatrice Rancea şi Edi Stancu.

Motivul excluderii lui Wilmark din jurdiul Dansez pentru tine este faptul că acesta "are cotracte semnate cu alte televiziuni", potrivit reprezentanţilor Pro TV, citaţi de Click!.

Motivul invocat de Pro TV

"Wilmark nu a mai putut să continue colaborarea cu PRO TV pentru emisiunea "Dansez pentru tine" din cauza unor contracte semnate cu alte televiziuni. Îi mulţumim lui Wilmark pentru colaborarea din cele 13 sezoane", au precizat reprezentanţii postului din Pache Protopopescu.

În timpul emisiunii, Ştefan Bănică Jr. a fost singurul care s-a referit la plecare lui Wilmark

"Personal, vreau să îi mulţumesc micuţului Will pentru cele 13 sezoane petrecute împreună. Şi... mergem mai departe", a spus Ştefan Bănică Jr..

Aceasta a fost, de altfel, singura referire, în direct, la modificarea de ultima oră apărută în juriul emisiunii "Dansez pentru tine".

Bănică Jr. a prezentat apoi juriul şi a rugat pe fiecare în parte să anunţe ce anume va nota de-a lungul concursului, la fiecare concurent.

"Eu mă voi ocupa de atitudinea concurenţilor şi cum sunt ei puşi în valoare de către coregrafi", au fost cuvintele Elwirei Petre, înlocuitoarea lui Wilmark.

O mişcare asemănătoare s-a petrecut anul trecut, când coregraful Cornel Patrichi a fost concediat după 12 sezoane. În octombrie 2012, acesta a fost înlocuit pe ultima sută de metri cu Edi Stancu.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Tabloidus Tabloidus
    Cand ma voi uita eu la prima editie de dansuri pentru tine/mine/etc. juriul va fi format din unchii, matusile, verii, cumetrii si alte rubedenii ale lui Bogdan Petre si Edi Stancu. Chiar sunt curios sa le vad familiile, varianta largita si "juridica". S-o tineti tot asa! :)
    PS: dar opriti-va la dans, consangvinitatea nu da bine.
  • vlad vlad
    Sa continue asa PRO TV si o sa danseze intre ei (in familie).....
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Protv nu te iarta daca incalci contractul
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Bendeac si Oreste dati afara de la antene, de mirciulica cel viteaz!
  • Alex.D Alex.D
    e clar...
  • Thor Thor
    Oreste pleacă de la Antena 2: http://codulluioreste.ro/scrisoare-deschisa-pentru-publicul-meu/

Trimite un comentariu

sus