Skip to main content

1 DECEMBRIE. Europa FM, emisiune de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu

 

Monica Anghel, Vald Petreanu si George ZafiuMonica Anghel va cânta imnul României, acapella, în direct la radio, din mijlocul comunităţii româneşti din Spania, acolo unde Europa FM pregăteşte o emisiune specială, de 1 Decembrie, potrivit unui comunicat de presă al postului de radio.

Publicitate

Mâine, între orele 13:00 şi 17:00, Europa FM va avea o emisiune specială de la Madrid, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu.

Pe parcursulor celor 4 ore de emisie specială, cei trei matinali Europa FM vor aduce în prim plan poveştile de viaţă ale românilor de peste hotare.

Despre programul special de la Europa FM

Între orele 13:00 şi 17:00 (12:00 – 16:00 ora Spaniei), Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor emite live, de la restaurantul „Acasă” din Madrid, deţinut de o familie de români.

Monica Anghel va arbitra un concurs de făcut mămăligă la care le provoacă şi pe solistele de muzică populară Mioara Velicu şi Nineta Popa, invitate în emisiunea de la Madrid.

Timp de 4 ore, cei trei matinali de la Europa FM vor aduce în prim plan poveştile românilor aflaţi departe de casă. Peste 40 de români, plecaţi din ţară de ani buni - vor fi alături de Monica, Vlad şi George ca să-şi împărtăşească poveştile de viaţă cu ascultătorii Europa FM, de Ziua Naţională a României.

Vlad Petreanu va realiza seria de interviuri din mijlocul comunităţii româneşti de la Madrid:

„Ascultătorii noştri vor cunoaşte români care au reuşit departe de ţară, dar vor afla şi ce sacrificii au făcut aceştia. Vom încerca să facem o radiografie a comunităţii româneşti din Spania, cu bune şi cu rele. Vom afla ce speranţe şi realizări au românii plecaţi în lumea largă, dar şi cu ce greutăţi se confruntă”.

Emisiune din capitala Spaniei şi pe 2 decembrie

Vedetele Europa FM au pregătit o emisiune specială şi în data de 2 decembrie. În premieră, matinalul „Deşteptarea” va fi realizat de la Madrid, din studioul Radio Românul şi se va auzi simultan în România şi în Madrid şi zona Guadalajara.

Alături de Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu vor fi cei doi realizatori ai emisiunii matinal „Dimineţi pe româneşte” ai postului de radio local.

Europa FM face parte din trustul Lagardère Active Radio International, alături de Radio 21, Smart FM şi Vibe FM. Anul acesta, în data de 26 mai, radioul a sărbătorit 13 ani de existenţă.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • nadia nitov nadia nitov
    ce-mi plac mie astia care sarbatoresc din alta tara ziua nationala desi in restul anului locuiesc in ea. e ca si cum copilul e acasa si e ziua lui dar tu il sarbatoresti plecand de acasa! :(
  • mile mile
    finala dansez pt tine a dat kix, probabil va fi ultimul sezon ,

Trimite un comentariu

sus