Skip to main content

CNA a decis interzicerea mai multor spoturi FullTilt şi PokerStars

 

nadal pokersatrs

Publicitate

Consiliul Naţional al Audiovizualului a decis interzicerea mai multor spoturi ce promovează jocurile FullTilt şi PokerStars.

Monitorizarea CNA a avut în vedere un spot FullTilt şi trei reclame PokerStars, difuzate de sute de ori în perioada iunie - august. Consiliul a considerat că reclamele în cauză încalcă legislaţia referitoare la protecţia minorilor, dar şi articolul care spune că jocurile de noroc pot fi difuzate numai dacă sunt autorizate în condiţiile legii.

În şedinţa de astăzi au participat reprezentanţi ai Oficiului Naţional pentru Jocurile de Noroc, condus de Odeta Nestor. Aceasta a declarat că niciunul dintre jocurile online care se promovează în prezent pe TV nu sunt licenţiate pe teritoriul României, prin urmare nu au voie nici să-şi facă publicitate pe TV.

„Noi am acţionat şi am colectat toate informaţiile şi vă solicităm o decizie de întrerupere a acestor spoturi care sunt absolut ilegale în acest moment”, a declarat Odeta Nestor.

Potrivit unui raport întocmit de CNA, posturile TV au difuzat, în perioada 28 iunie - 29 august,  976 de spoturi de promovare pentru PokerStars şi 253 la FullTilt.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mirceA mirceA
    PokerStars se promoveaza pe televiziunile din Romania de vreo cativa ani, nu doar din vara asta !
    Televiziunile au incalcat, cu buna stiinta, legea, si acum nu patesc nimic. Tara bananiera !

Trimite un comentariu

sus