Skip to main content

Conducerea cancan.ro a trecut la Spynews

 

Publicitate

Mutare pe piaţa publicaţiilor online de tip tabloid. Oana Costea, redactor-şef al Cancan.ro şi Sabina Ivănică, redactor şef adjunct, au trecut la Spynews.ro, site din grupul Intact.

Oana Costea şi Sabina Ivănică vor ocupa, la Spynews, aceleaşi poziţii ca la cancan.ro: redactor-şef, respective redactor-şef adjunct.

Cele două au lucrat la cancan.ro încă de la lansarea publicaţiei, în urmă cu aproximativ şase ani. Ele au experienţă în presa de tip tabloid.

Oana Costea a lucrat la Evenimentul zilei, pe vremea când ziarul era condus de Ion Cristoiu, dar şi la tabloidul Libertatea. Sabina Ivănică a lucrat, înainte de cancan.ro, printre altele, la Click! şi la Averea.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • dragos dragos
    Presa tabloida exista peste tot in lume. E doar un bussines din care se castiga binisor. Nu-s prosti cei care ofera, ci cei care accepta aceste mizerii. Ei doar profita de prostime si fac bani. Nu e ceva ilegal.
  • Stefan Stefan
    Nimic interesant din aceasta stire.
  • scg scg
    Ma amuza teribil formularea ta de gospodina dezamagita: "cancan este praf dupa plecarea lor" :).
  • Mirror Mirror
    Pe una dintre ele, cred ca pe Sabina, am mai vazut-o la tv. Nu parea muma-padurii. Pe cealalta nu o stiu. Dar, daca au condus cancan.ro, in ultima perioada, cand site-ul a fost pe primul loc, banuiesc ca n-or fi atat de proaste si urate... Si vad ca astia de la Spynews le-au pus tot pe partea de coordonare, nu le-au luat pentru "fata de la pagina 5"!
  • voicu voicu
    cancan este praf dupa plecarea lor. Se vede ca au parasit corabia
  • adi adi
    Astea sunt ,,mintile luminate,,ale presei tabloide ?De ce nu le aratati si in poze ,sa vada lumea cum arata individele ??

Trimite un comentariu

sus