Skip to main content

Fundaţia Romanian Business Leaders a cumpărat o pagină de reclamă în ZF pentru a-i transmite un mesaj lui Victor Ponta

 

ZF - foto

Publicitate

INEDIT. Fundaţia Romanian Business Leaders a cumpărat o pagina de publicitate în Ziarul Financiar pentru a-i adresa un mesaj premierului. Textul este „un joc de imaginaţie” pentru Victor Ponta.

„Imaginaţi-vă că locuiţi într-un bloc obişnuit, cu vecini obişnuiţi. Vă plătiţi regulat datoriile, nu murdăriţi pereţii, nu faceţi gălăgie după lăsarea serii. Destul de des, fără să fi aflat din timp, vi se întrerupe apa. Sau vine plină de rugină”, spune mesajul, care continuă cu o înşiruire de probleme de zi cu zi. „Din când în când, mergeţi la administratorul de bloc şi-i explicaţi, pe un ton politicos, că situaţia este intolerabilă. Şi că ce se întâmplă nu e bine pentru nimeni din bloc”, mai spune mesajul.

Mesajul prezintă în final şi legătura dintre administrato şi şeful guvernului. „Ei bine, nu sunteţi un locatar obişnuit, domnule prim-ministru. Sunteţi administrator. Iar blocul e o ţară. România”

Ponta RBL
Captură Paginademedia.ro

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MMM MMM
    Diferenţa i că Boc era incompetent da' măcar ne zicea că o ducem prost ...ăsta i şi incompetent şi ne şi duce cu zăhărelu şi zice că totul i bine şi frumos .....Boc tăia din salarii ...ăsta nu taie din salarii da măreşte taxele(deci nu i nenoroceşte numai pe Bugetari, ne nenoroceşte pe toţi) ....ideea i că o să ajungem să-l regretăm pe Boc cu aşa conducere ....exact cum am ajuns să îl regretăm pe Tăriceanu în incompetenţa lui şi tot aşa până la Revoluţie....din ce în ce mai jalnică putere avem
  • Sandra Sandra
    Foarte adevarat, dar sincer, chiar credeti ca exista vreun politician care sa merite stampila noastra? Degeaba il alegem pe cel mai bun daca si acela e doar raul cel mai mic, la fel de nepasator ca si ceilalti.
  • anna anna
    scrisoarea asta vine tarziu...„adrisantul„trebuia sa fie bocanila!boc-bocu'!sub guvernul asta-cel de acum-s-a mai miscat ceva!dar,dupa cum se vede,„cantati„sub bagheta baselului!
  • Aurelia Aurelia
    Normal ar fi ca si alegatorii sa-si aminteasca de politicieni la alegeri si sa gandeasca de doua ori inainte sa puna stampila !
  • dan dan
    exact ca la bloc...toti stiu ce nu e bine, nimeni nu vine cu solutii...doar eternul "esti platit pentru ca sa gasesti solutii, nu e treaba mea"...patetic , dincolo de critici tb sa intelegem , simplu, ca tara asta e a NOASTRA si nu doar a unuia sau a altuia...efortul e al tuturor si nu al celor platiti sa faca minuni
  • adi adi
    Mie cel mai mult imi place denumirea romgleza a fundatiei :) le era rusine sa se numeasca Fundatia Liderii romani de afaceri...ei mai lipseau din peisajul asta plin de fundatii, ONG-uri, indivizi care vor si ei sa zica ceva ce au zis altii care chiar aveau ce sa zica. Cu ei sau fara ei, Ponta isi vede de treaba, poate pt ca sunt cam multi si din ce in ce mai derizorii
  • oana oana
    Din curiozitate, in anii de prim- ministru a lui Boc sau altii, nimeni nu s-a gandit sa scrie o astfel de scrisoare...atunci nu se daramau blocuri, iar cheltuielile nu mai erau triple? Sa avem pardon, dar cati ani am suportat astfel de situatii, fara a scrie scrisori publice. Eu zic ca miroase un pic a propaganda Basista!!!
  • Șerban Șerban
    Denumirea fundației RBL este aleasă de același gen de persoane precum cele ce au ales denumirea SAR (Societatea Academică Română)? Oricum se simte influiența tipică a ipocriziei celor ce, mai în toată Europa, au ales să-și introducă în denumire cuvintele „popular” sau „creștin” sau „democrat”, dar până la urmă declară și chiar practică politică de dreapta. Gâlgâie democrația în ei de mi se face scârbă!
  • Decebal Decebal
    Este clar ca politicienilor, mai ales celor romani, le convine situatia ambigua existenta. Ei isi urmeaza interesele si prospera. Simplu.
    Sunt sigur ca in momentul in care PROSTIMEA incepe sa deschida ochii si gura cu adevarat si nu mai accepta orice c***t aruncat de ei, va incepe si politicul sa lucreze in interesul PROSTIMII , dar doar de FRICA. Pana atunci puteti scrie dragii mei concetateni scrisori si la DUMNEZEU ... Nimeni nu va va rezolva problemele iar furtul si prosteala pe fata va continua. Gresesc ?
  • Investorescu Investorescu
    Hai sa fim seriosi! Fundatia respectiva a cumparat publicitate ca sa... isi faca publicitate pentru ca nu sunt bagati in seama atata vreme cat reprezentative pentru companii si investitori sunt Consiliul Investitorilor Straini, AOAR sau AmCham. Astia si-au dorit si ei putina publicitate in vuietul indreptatit de huo al investitorilor la adresa politicii cabinetului Ponta! Era de preferat ceva cu un impact mai puternic decat glumita asta de 2 lei, poate un comunicat semnat CIS, AOAR si Amcham - scurt, clar, direct si cu cateva propuneri punctuale pentru bugetul pe 2014!
  • bogdan bogdan
    In ce cont putem aduce o mica si neinsemnata contributie drept multumire catre aceasta fundatie pentru initiativa?
  • Rossi Rossi
    O idee geniala si o paralela foarte buna intre un prim ministru si realitatile intalnite in multe blocuri din bucuresti si mai mult ca sigur din tara. Poate prin acest demers lumea va deschide un pic mai mult ochii asupra situatiei politice din Romania.
  • Radu Tanasescu Radu Tanasescu
    Demult asteptam reactii publice de la mediul de afaceri :) eu cred in antreprenorii din Romania si sper sa nu se opreasca la o singura pagina de reclama.
  • Artur Artur
    Gresit ! NU isi aduc aminte din pacate nici atunci de alegatori. Ceea ce fac ei se numeste marketing. Nu dau 2 bani pe omul de rand care isi plateste taxele.
  • razvan ștefan razvan ștefan
    Demersul are acea noblețe adolescentină care nu lasă loc reproșului. Păcat este că scrisoarea este adresată unuia/unora care au docedit că nu posedă glanda necesară intrării pe această frecvență. Sau, mai pe limba lor: sunt la fel, cu o singură diferență - dacă acum doi ani nu avea Boc bani, acum nu are Ponta. Și atunci?

Trimite un comentariu

sus