Skip to main content

Grupul Discovery, interesat să cumpere Prima TV

 

discovery communications

Publicitate

Grupul Discovery este interesat de preluarea postului Prima TV de la compania SBS Broadcasting, potrivit unor surse din presă care au dorit să-şi păstreze anonimatul. Este a treia companie care îşi arată interesul pentru preluarea postului generalist

Contactaţi de paginademedia.ro, reprezentanţii Discovery au declarat: „Nu comentăm speculaţiile din piaţă”.

Antenna Group, companie de media din grecia, şi RCS&RDS sunt alţi peţitori ai Prima TV. Dragoş Stanca, Managing Partner la Think Digital, a anunţat recent că grupul grec Antenna Group e interesat să intre pe piaţa din România prin achiziţia Prima TV, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Înainte de acesta, jurnalistul Cătălin Tolontan a anunţat că RCS&RDS a negociat cu SBS preluarea televiziunii generaliste.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • costi costi
    Geo, Prima TV nu poate fi scoasa din grila, fiind in must-carry.
  • Geo anti limonada Geo anti limonada
    Urmeaza scoaterea Prima tv din grilele Rcs-rds ; pai ce, vorbiti de ”funie” (Discovery) in casa spanzuratului ? Se ”pregatesc” Eurosporturile... Ce conteaza ca urmeaza Olimpiada de iarna, amatorii de sport sunt ”fericiti”, Premier League, cea mai spectaculoasa competitie sportiva din lume nu sunt pentru nasul romanilor, doar pentru maghiarii de pretutindeni... Las c-o sa dea lovitura Shleahta sport punct 9(de la spitalul cu acelasi nume), cu ipochimenii draghici felix si costiiiii mocaaaaanuuu :)
  • Catalin Catalin
    Gogea Mitu, stai jos, ai nota 4. Habar n-ai de nimic, vorbesti si tu sa te bagi in seama.
  • Gogea Mitu Gogea Mitu
    informatie e COMPLET eronata: Discovery deja detine SBS si nu vrea sa cumpere Prima TV ci sa vinda.
  • Mihai Mihai
    Acum poate intelege si Dragos Stanca ca (sorry) astea sunt numai petarde aruncate de ,,o parte,,care are interes sa apare astfel de informatii.A fost deranjat ca a inghitit si el o galusca sau a fost....interesat sa lanseze si el un asemenea zvon.Nu am vrut sa zic intoxicare!
  • Cristian Cristian
    Naspa,
    Copilul cu prea multe moase ramane cu buricul netaiat.
  • mihai mihai
    tinand cont ca Discovery a mai cumparat operatiile din nordul Europei tot de la P7S1 cred ca e cea mai probabila ipoteza din toate cele lansate pana acum.

Trimite un comentariu

sus