Skip to main content

Noul iubit al Andreei Berecleanu notifică presa: fără ştiri despre viaţa mea privată

 

Andreea Berecleanu

Publicitate

Moda notificărilor continuă. De data aceasta, este vorba despre nou iubit al Andreei Berecleanu, doctorul Stan Constantin, care nu vrea ca presa să mai dea informaţii despre viaţa sa personală. Acesta a trimis instituţiilor de presă, cu excepţia Antenelor, o notificare a unui birou de avocatură prin care cere site-urilor, publicaţiilor şi posturilor tv.

„Vă notific faptul că, în conformitate cu dispoziţiile art 71 şi următoarele din Codul civil, ce reglementează respectul vieţii private şi al demnităţii umane, îmi manifest în mod expres dezacordul faţă de orice publicare/difuzare în cadrul publicaţiei/site-ul/postului dumneavoastră, de informaţii, imagini fotografice, înscrisuri, comentarii privind aspecte care ţin de viaţa mea privată, orice demers al Dvs contrar acestei manifestări urmând a fi considerat o atingere adusă vieţii private”, se arată în notificare.

În concluzie, vă comunic faptul că, în situaţia în care veţi proceda la utilizarea ilegală de imagini şi informaţii legate de aspecte din viaţa mea privată, mă voi vedea obligat să mă adresez organelor jurisdicţionale competente, conform prevederilor legale în vigoare pentru a obţine respectarea dreptului la viaţă privată, solicitând obligarea dvs la plata prejudiciilor materiale şi morale cauzate, precum şi a tuturor cheltuielilor de judecată şi de executare ocazionate”, se arată în finalul notificării.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Vasile Vasile
    Vreau sa profit de aceasta ocazie si sa notific si eu pe aceasta cale institutiile de propaganda, ah, pardon, am vrut sa zic televiziunile, sa nu dea stiri nici despre viata mea privata. Va multumesc!
  • adi adi
    Nu ne poate spune macar daca i-a umflat buza de sus Andreei??Cu bisturiul si nu cu pumnul ,daca s-a gandit cineva!
  • Slick Slick
    A auzit Andrei Zaharescu de el...cand i-a furat nevasta.. :)
  • geo geo
    Nu am auzit in viata mea de individul asta...

Trimite un comentariu

sus