Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul despre cei mai iubiţi actori români

 

adevarul captura

Adevărul prezintă un studiu IMAS privind popularitatea actorilor. Radu Beligan şI Stela Popescu se numără printre cei mai îndrăgiţi actori. Evenimentul zilei pune pe copertă pe pe judecătoarea lui Dinel Staicu, cercetată penal.

Atât Adevărul cât şi Evenimentul zilei au publicat, în interior, interviuri cu vedeta Pro TV, Andreea Esca, şi ambele au trimiteri pe prima pagină. Andreea Esca: „Salariul meu rămâne o legendă”, titrează Adevărul pe prima pagină. „Eram doar o jurnalistă ambiţioasă”, spune ea în Evenimentul zilei.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi:

  • Adevărul despre cei mai iubiţi actori: Radu Beligan şi Stela Popescu sunt cei mai îndrăgiţi actori, iar Dan Puric este regizorul cel mai apreciat, potrivit unui studiu al Institutului de Marketing şi Sondaje.
  • Evenimentul zilei: DNA cere confiscarea averii făcute din şpagă de judecătoarea lui Dineli Staicu. Banii din mita dată de omul de afaceri pentru eliberarea din puşcărie au fost investiţi de judecătoarea Veronica Cîrstoiu în imobiliare, mai scrie publicaţia.
  • Gazeta Sporturilor anunţă că cei de la Steaua Pierd omul-gol. Piovaccari, italianul care a calificat Steaua în Champions League, pleacă în pauza de iarnă. Publicaţia mai anunţă că jucătorul are o clauză secretă prin care poate părăsi Steaua în această iarnă dacă Sampdoria găseşte un cumpărător pentru el. Câteva echipe din Rusia şi-au manifestat deja intenţia de a-l achiziţiona.
  • ProSport rememorează evoluţia Stelei în Champions League, după  ultima victorie din această competiţie. Şi te-ai dus, Dică!, titrează cotidianul de sport. Steaua în Grupele Ligii Campionilor după celebrul „Du-te, Dică, du-te!” de la Kiev, 4-1 cu Dinamo: 22 de meciuri, zero victorii, 15 înfrângeri, 7 egaluri, 2634 de zile, cinci antrenori.
Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus