Skip to main content

PRESA DE AZI. GSP îl ironizeză pe Tănase: Moartea domnului 10. Lemn Tănase

 

presa de azi 22 novEşecul echipei naţionale continuă să fie un subiect pentru ziarele de sport. După ce, marţi seară, România a reuşit doar un egal cu Grecia, în meciul de baraj care s-a jucat pe Arena Naţională, astăzi Gazeta Sporturilor îl ironizează pe “decarul” Cristi Tănase, iar ProSport are pe prima pagină un interviu cu Răzvan Raţ, căpitanul echipei.

Publicitate

“Alt motiv pentru care vedem Mondialul la televizor: Moartea Domnului 10” titrează Gazeta Sporturilor. În plus, ziariştii de la GSP i-au scos cifra 1 de pe tricou şi, în acelaşi spirit ironic” i-au adăugat cuvântul “LEMN”, deasupra numelui “TĂNASE”.

ProSport, ziar editat de Mediafax Group, îşi deschide ediţia de astăzi cu un interviu luat căpitanului echipei naţionale, Răzvan Raţ, “care spune că nu se gândeşte la retragere, dar are un reproş voalat la adresa lui Piţurcă: <Mie, ca imagine, mi-a dăunat să fiu două meciuri căpitan, următorul nu, apoi altul da>”. “Pentru unii sunt ca un ciuli pe haină”, titrează ProSport.

Paginademedia.ro prezintă în continuare primele pagini ale ziarelor de astăzi.

  • Adevărul: “Interviuri cu Pleşu şi cu Liiceanu despre mentorul lor, Noica. Fenomenul Păltiniş”, este titlul ediţiei de weekend a cotidianului Adevărul. “Noica îţi dădea sentimentul că nu poţi să pierzi decât dacă nu joci”, spune Andrei Pleşu. “Noica îţi spunea că fericirea e la îndemâna oricui”, spune Gabriel Liiceanu, autorul cărţii “Jurnalul de la Păltiniş”. Acesta recunoaşte, în interviu, că întâlnirea cu Noica i-a schimbat definitiv viaţa.
  • Evenimentul zilei: Dosarul de care îi e frică lui Voiculescu a fost ţinut mereu secret de PSD. Ziarul condus de Dan Andronic îşi deschide ediţia de astăzi cu un articol despre “celebrul dosar ICE Dunărea, care ascunde şi numele unor persoane devenite importante pe scena politică românească”. Acest dosar ajunge pe mâna cercetătorilor, mai scrie EVZ. Serviciul de informaţii Externe a transmis deja către Consiliul Naţional pentru Studierea Arhivelor Seurităţii primele 48 de volume din arhiva operativă a ICE Dunărea, societatea prin care se desfăşura tot exportul extern al României comuniste.
  • România liberă: Ghidul bucureşteanului care doreşte să trăiască la ţară. IMIGRAŢIE. Doi orăşeni au vândut apartamentul de la bloc şi s-au mutat într-un sat din judeţul Dâmboviţa, unde cultivă legume. “Tot mai mulţi români se mută de la oraş la sat. Datele comunicate deja de Institutul Naţional de Statistică arată că din 1997 până în 2009 şi-au schimbat definitiv domiciliul 340.000 de români”, scrie cotidianul editat de Medien Holding.
  • Libertatea: Nicoleta Luciu se comportă ca un adevărat general pentru a reuşi să-i ţină în frâu pe prichindeii Kevin, Kim şi Karolly: “Ei sunt soldăţeii mei iubiţi”.
  • Click!: Iubita lui Bănică, plină de vânătăi la ochi. "Specialiştii spun că ar putea fi semnele unei operaţii estetice, dar artista neagă! Ce să fie oare?", se întreabă ziariştii de la Click!.

Vedeţi cu arată primele pagini ale ziarelor, în secţiunea PRESA DE AZI.

LIKE. Fiţi la curent cu ştirile şi pe contul de Facebook Paginademedia.ro

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus