Skip to main content

SpotON. Florin Piersic scoate la licitaţie o bormaşină, într-o reclamă pentru Baumax. Dero şi eMag, de Ziua Naţională

 

Florin Piersic, BaumaxFlorin Piersic promovează reţeaua de magazine de bricolaj Baumax, într-o reclamă în care scoate la licitaţie o bormaşină. Baumax îşi adjudecă preţul cel mai mic pentru acest produs.

Publicitate

Dero şi eMAG au intrat în spiritul sărbătorii Zilei Naţionale a Romaniei, oferind "brăţara cu tricolor" şi steagul României. Magazinul online mai oferă şi reduceri de 10%, în acest weekend (eMAG), la orice comandă.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noile spoturi apărute. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare Alfa Cont.

  • Florin Piersic scoate la licitaţie o bormaşină, într-un spot pentru Baumax. "Cine dă mai puţin?", îi întreabă actorul pe reprezentanţii supermarketurilor participante la licitaţie. În sală se află şi "meşterul Baumax", imaginea magazinului de bricolaj.
  • Ştefan Stan, câştigătorul de la Vocea României, promovează un eveniment caritabil pentru copii, iniţiat de BGS.
  • Dero a scos pe piaţă o ediţie specială pentru Ziua României. Cu această ocazie, pungile de detergent vin la pachet cu o "brăţară cu tricolor".
  • H&M se promovează printr-un spot de 15 secunde, în care face trimitere la cadourile prilejuite de sărbătorile de iarnă.
  • eMAG anunţă printr-un spot oferta de 1 Decembrie: 10% reduceri şi steagul României.

Baumax - Florin Piersic

Eveniment BGS - Stefan Stan

Dero - Sărbătoare naţională

H&M

E-Mag - De sărbătoare

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus