Skip to main content

Televiziunile, fără sancţiuni în cazul Biancăi Drăguşanu

 

Bianca Dragusanu - Pro TV

Publicitate

Televiziunile au scăpat pentru moment de sancţiuni în cazul emisiunilor despre Bianca Drăguşanu. În şedinţa de astăzi a CNA, au fost făcute propuneri de amenzi pentru Antena 1 şi pentru Kanal D, însă acestea nu au întrunit numărul de voturi.

Deşi Bianca Drăguşanu anunţase, în şedinţa trecută, că vrea să participe la şedinţă alături de avocatul ei, aceasta nu şi-a făcut apariţia, motivând că are alt program. Ea a trimis un mesaj şefului de cabinet al preşedintelui CNA prin care a reamintit faptul că şi-a retras plângerea faţă de Antena 1.

Chiar şi aşa, CNA a decis să analizeze emisiunile în care s-a discutat despre Bianca Drăguşanu de pe posturile Antena 1, Kanal D şi Pro TV.

După vizionarea mai multor momente de la Acces Direct, Un show păcătos, La Măruţă şi Wow Biz, doar un membru CNA a venit cu propuneri de sancţionare. Narcisa Iorga a propus amendarea Antenei 1 cu 50.000 de lei şi sancţionarea Kanal D cu 15.000 de lei.

Cele două propuneri nu au întrunit numărul minim de voturi (şase) pentru ca cele două posturi să fie sancţionate. Propunerile vor fi supuse din nou la vot în şedinţa următoare.

Discuţiile dintre reprezentanţii televiziunilor implicate şi membrii CNA

Mirela Bomboe, reprezentantul Antena Group:

"Vreau să vă rog să constataţi retragerea reclamaţiei de către Bianca Drăguşanu şi că ea nu se mai simte lezată. Aceste drepturi nu mai pot fi reţinute ca fiind încălcate în privinţa persoanei implicate."

Adriana Păpureanu, reprezentantul Pro TV:

"Este un subiect care a ţinut capul de afiş o perioadă. Nu s-au adus acuze, nu s-au adus injurii, iar Victor Slav şi-a spus punctul de vedere."

Mădălin Ionescu, realizatorul emisiunii Wow Biz de la Kanal D:

"Aş vrea să subliniez că de când am primit o notificare de la Bianca Slav eu nu am mai difuzat niciun material despre ea. M-aş bucura dacă toată lumea ar ignora acest subiect. Am primit din partea domniei sale în vară o notificare la trei zile după ce a semnat cu noi un contract şi a povestit despre un fost iubit care ar fi agresat-o."

Avocata postului deţinut de trustul Dogan a explicat membrilor CNA că în această vară a existat un contract între Bianca Slav şi Kanal D în urma căruia aceasta a fost retribuită. Ea a apărut într-o emisiune în cadrul căreia a vorbit despre un fost iubit.

Narcisa Iorga, membru CNA:

"Consider că, deşi doamna Drăguşau şi-a retras plângerea, legislaţia a fost încălcată în mod flagrant. La Pro TV nu cred că sunt încălcări, în schimb la Antena 1 şi la Kanal D sunt. Sunt 14 ediţii în care demnitatea umană a fost încălcată. Aici nu mă refer strict la demnitatea umană a Biancăi Drăguşanu, ci a publicului."

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Musatescu Catalin Musatescu
    Face plangerile in functie de interese. Are nevoie de Antena si a retras plangerea. Cu PRO a terminat-o si si-a pastrat plangerea.

Trimite un comentariu

sus