Skip to main content

Antena Group se simte discriminată de CNA: „Laura Georgescu şi-a exprimat punctul de vedere împotriva acestui post, discriminând, fără argumente”

 

Intact sediu

Publicitate

Reprezentanţii Antena Group, nemulţumiţi de faptul că CNA nu a aprobat transformarea Antena 2 în Antena Stars, o critică dur pe Laura Georgescu, preşedintele CNA. Într-un punct de vedere trimis Paginademedia.ro, reprezentanţii companiei anunţă că vor sesiza Comisia de Cultură şi Media din Parlament.

„Antena Group contesta temeinicia acestei decizii, precum si modul in care Presedintele CNA, Laura Georgescu, si-a exprimat punctul de vedere impotriva acestui post, discriminând, fără argumente, persoanele implicate în grila de programe”, se arată în comunicatul Antenei.

„Antena TV Group a investit pentru relansarea Antenei 2 sub denumirea Antena Stars resurse umane şi financiare semnificative, adaptând şi actualizând programele în conformitate cu tendinţele pieţei, cerinţele publicului şi ale partenerilor, respectând cu stricteţe prevederile legale. Tergiversarea acestei relansari de catre C.N.A. cat si reactiile publice fara precedent ale Presedintelui acestei institutii se transpun inevitabil intr-o atitudine discriminatorie fata de Antena Group”, se mai arată în documentul Antena Group.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Sabin Sabin
    Important e ca pana la urma a primit licența!!!
  • un cetatean un cetatean
    pe surse: stiati ca atunci cand a fost facuta prezentarea la CNA si s-a comunicat ce schimbari de program vor avea loc, aproape toata sala a izbucnic in rasete? schimbarile dorite erau doua emisiuni matinale, una cu Bianca Dragusan si cealalta cu asistentele lui Capatos.
  • Maria Preda Maria Preda
    Halal presedinte au astia de la CNA...cum sa declari asa ceva? Ma mir de cum nu se sesizeaza nimeni in legatura cu toate neregulile din aceasta institutie.
  • spiridusul spiridusul
    Ma daca veneau cu un motiv serios mai ziceam..dar cand vii si spui ca nu vrei tu sa apara X la tv si nu dai drumul licentei, este penibil.
  • Eva Iacob Eva Iacob
    Corect! Am urmarit cu interes si concluzia este ca laura georgescu are o problema personala cu antenele si vrea sa "le arda" prin orice mijloc.
  • Lorena Lorena
    Zicea bine cineva ca daca dictia devine criteriu eliminatoriu, 70% dintre oamenii din televiziune isi vor da demisia. Doamnei Georgescu i s-a cerut demisia chiar de catre membrii CNA. E un mare semnal de alarma.
  • Marian Marian
    Haideti sa fim sinceri macar o data. Laura Georgescu are probleme personale cu Antena, nu cu Bianca Dragusanu. Ea este doar pretextul. Pai, Dan Diaconescu sau Radu Banciu au luat cursuri de dictie? Cap de porc stropeste ecranul cand vorbeste si nu-l mai contesta nimeni din CNA. Sa fim seriosi...
  • Gaetano Gaetano
    Printre altele era vorba despre dictie. Sa crezi ca din cauza dictiei Biancai, CNA -ul nu aproba transformarea ( nu acordarea licentei - alta confuzie ) Antenei 2, e exagerare maxima ( sau rea vointa sau prostie ) Eu ma refeream strict la faptul ca cei doi mentionati de Laura nu suporta termen de comparatie. Sa compari o " vedeta " cu un scriitor, om de cultura mi se pare cam mult. Si pentru tine e cam mult, se pare...
  • Batausu Batausu
    Gaetano, se pare ca tu esti vai de capul tau, ca vad ca nu pricepi un articol de 10 rinduri. Madam georgescu a motivat refuzul prin faptul ca bianca nu a facut curs de dictie. Si atunci, e normala comparatia cu unii realizatori de emisiuni peltici, raraitzi, sasaitzi, si chiar balbaitzi precum domnul dan c. mihailescu. Despre asta era vorba in propozitie: despre dictie. Daca tu ai inteles ca cei doi ar fi de comparat pe alte aspecte, esti saracutz cu duhu'.
  • abuziera... abuziera...
    ...draga Laura , nu stiu daca esti dusa cu vaca , dar stiu ca emisiuniile ce se preling din trustul securistului sunt asa ... cam pe mintea ta .Asa ca iti inteleg suferinta.
  • Andrei Andrei
    A-l compara pe Dan C. Mihailescu cu Bianca Dragusanu, e ca si cum ai compara plastilina cu ca**tul.
  • Nicolae Manolescu Nicolae Manolescu
    Laura...Bianca Dragusanu, tu esti?.... Măi fată, ne surprinzi plăcut! Știi tu de prezentatorul “ce aduce cartea” de la ProTV! Bravo! Eh, așa da!... Cu intervenția asta a ta nu numai că CNA-ul o să rediscute licența Antena (porn)Stars dar le dai o pâine de mâncat și colegilor tăi mai mari din trustu alăturat.
  • jozefa jozefa
    Laura, dragă, doamna nu este imparţială, corect, este parţială ! Dacă dicţia ar fi un criteriu eliminatoriu, 70% dintre "vedetele" de pe la noi ar dispărea brusc. Declaraţia doamnei ceneaste şef are şi efecte ascunse, loveşe unde nu te aştepţi. Ce să facă acum ăia de la canal d, să-l zboare pe Vârciu ? Complicat...
    Cred, totuşi, că a vrut să-i protejeze pe angajaţii antenelor. Poate că siliconul din dotare e radioactiv cumva, poate combinat cu excesul de toxine de la mireasă pentru...babele alea nebune care- şi ţin odraslele încuiate-n casă un an, să dea ceva nasol, mai ştii ?
    Ideea de a motiva astfel neacordarea licenţei este, oricât de băsist, protevist, otevist nostalgic sau iubitor de motani ai fi, cel puţin ciudată, dacă nu chiar prostească.
  • Gaetano Gaetano
    Laura, esti dusa cu vaca ?/!! O compari pe Bianca cu " omul care aduce cartea " ? Ca nici numele nu il cunosti ! Mai sapa !! Atat ai inteles din interventia Laurei Georgescu ? Vai de capul tau !!
  • laura laura
    Dupa interventia doamnei Georgescu de la Acces Direct, cred ca e limpede pentru toata lumea ca doamna nu e impartiala , nu doreste sa acorde licenta pentru Antena Stars, insa nici nu gaseste motive plauzibile. Nu pot sa uit ce a spus in acea emisiune, cum s-a legat de Bianca Dragusanu, ca ea nu poate fi prezentatoare, ca trebuie sa urmeze cursuri de dictie etc. Pai asta e motiv sa nu acorzi licenta unui post? Atunci, cum de acorda licenta Pro-tv-ului, al carui prezentator "ce aduce cartea", are unele probleme cu vorbirea? Din ce a declarat ea, a reiesit ca din cauza ca Bianca Dragusanu nu are o pregatire adecvata (orice ar insemna asta), ea nu e de acord sa acorde licenta. Un abuz mai mare in serviciu, mai rar vezi.

Trimite un comentariu

sus