Skip to main content

Desfăşurare de forţe la CNA pe subiectul Antena Stars: Sorin Alexandrescu, Cristi Brancu, Cristi Ionescu şi avocaţii. CNA nu a mai ţinut şedinţa din lipsă de cvorum

 

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

UPDATE: Şedinţa, care ar fi trebuit să înceapă la ora 12.00, nu s-a mai ţinut deoarece nu a fost cvorum.

Narcisa Iorga, membru CNA, a declarat pentru paginademedia.ro: „Indiferent că a fost organizată luni, va fi marţi sau mai ştiu eu în ce zi, câtă vreme alte solicitări de reanalizare a deciziilor CNA durează între o lună şi trei luni, nu înţeleg de ce solicitarea Antenei 2 trebuie să fie rezolvată cu celeritate”

O întreagă „armată” din partea Antena Group s-a prezentat astăzi la CNA pentru reanalizarea solicitării companiei de media de transformare a Antenei 2 în Antena Stars.

La şedinţa de astăzi s-au prezentat Sorin Alexandrescu, directorul general al Antena Group, Cristian Ionescu, manager de proiect al Antena Stars, Cristi Brancu, realizator Antena 2, doi avocaţi ai postului, dar şi reporteri şi cameramani ai Antenei 3 şi Antenei Stars.

Până la ora 12.40, doar şapte membri CNA s-au reunit în sala de şedinţă: Monica Gubernat, Laura Georgescu, Viorel Vasile Buda, Cristina Trepcea, Christian Mititelu, Răsvan Popescu şi Radu Călin Cristea. Mai este nevoie de unul pentru a fi cvorum şi a se ţine şedinţa de astăzi.

Narcisa Iorga şi Valentin Jucan au anunţat încă de vineri că refuză să participe la şedinţa de astăzi. „Noi refuzăm să luăm parte la o asemenea şedinţă, organizată sub presiune”, au declarat cei doi într-o scrisoare publică transmisă vineri presei, în care cereau demisia preşedintelui CNA.

După mai bine de o oră şi jumătate, Laura Georgescu, preşedintele CNA, a decis să închidă şedinţă, precizând că mâine se va încerca o nouă reunire.

Trebuie precizat că şedinţa de astăzi este un caz special, întrucât CNA ţine şedinţele, de obicei, marţi şi joi, potrivit Regulamentului de Ordine şi Funcţionare.

Vom reveni cu amănunte.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • DAN DAN
    Daca si-a schimbat "parul" nu inseamna ca si-a schimbat si apucaturile ba, din contra, si-a dat arama pe fata: tiganii si tigania cu "staif" se manifesta din plin. Vezi in 31 Dec 2013 cum d. bursuc , cu fata grasa de nespalat, cu parul "geluit" natur, cu motul de par specific - chick (sic !) spune ca va intampina Revelionul imbracat in...smoking si ...papiooon, legitimat duios de o doamna etnolog Isfanoni la care nu ma asteptam sa crediteze cu prezenta un manelist, un ins care reprezinta si incurajeaza prin ceeace face lumea interlopa, lumea lui d. voiculescu.
  • Sabin Sabin
    Au încercat cei de la CNA ceva da prea le-a ieșit pana la urma au trebuit sa le acorde licența.
  • Gogea Mitu Gogea Mitu
    Dupa episodul rcs -rds , Ciocolaxul nu va crapa in patul lui.... Pe vremea lui Codrut Seres banditii voiculescieni isi ziceau Hackinen, Schumacher samd, stiti voi pilotii vestiti de formula 1... De data asta, inainte sa inceapa licitatia viitoare, pe la Ciocolax la ”usa” nu va ”suna” Bute ci ”Carl Froch” sau- mai rau- ”Floyd Mayweather”... Aviz amatorilor, Sorinache tata :) :) :)
  • DeSica DeSica
    Singura persoana cu profil psihologic de invingator este Cristian Ionescu.Restul au avut cu totul alta formare care le deformeaza realitatea.Pana la urma el o sa rezolve problema.
  • mad79 mad79
    legea cui?
    Nu a bunului simt!
    Ma uit la emisiunile'de divertisment' ale A1,ca sa imi dau seama cum va fo acest post!
  • Jenna Jameson Jenna Jameson
    Ciocolax Alexandrescu, Fatalaul Brancu, Cristian Ionescu Slugoi, da nene! Asta da trupa!...Ce aveti domnilor cu Antena Porn Stars?...
  • Coca machioza Coca machioza
    Faptul ca "superstarurile"antenei group au venit ca tiganii din satra la CNA nu inseamna nimic pentru mine(ca om simplu,telespectator)dar pentru ca suita ar fi vrut se pare sa faca presiuni,ma face sa imi doresc foarte tare ca cineva din aceasta suita sa fie condamnat.Evident,ca acest grup de petrecareti au cerut in plen, in cadrul unei sedinte ad-hoc facuta la etajul 9 din turnul unde se nasc cele mai nebanuite idei de televiziune, sa se fete o noua televiziune,cu a.d.n. propriu, nume nou si tupeu de colorat,care sa intre cu japca in viata oamenilor si sa coboare nivelul jurnalismului la nivelul cel mai de jos posibil.Iata ca daca CNA-ul nu a fost de acord, ei n-au avut nicio tresarire si au dat drumul de azi noii grile.Pai daca astia nu au pic de respect pentru legile tarii, zic ca ar fi bine sa nu mai faca parte din ea,adica sa nu mai existe deloc.Sa mearga ca OTV-ul sa emita din alta tara.Cu adevarat acest neica nimeni care a dus de rapa o fabrica de ciocolata din timisoara si adus"din dragoste"de sefa Camelia la Antena lu'tata sa mai distruga ceva,sigur nu au nimerit-o.Un puscarias in devenire cu tupeu de smenar poate sa strice orice pare sanatos.Sper ca CNA-ul sa tina cont de modalitatea de actionare a celor de la aceasta antena si sa actioneze ca atare, sa nu le mai dea niciodata drept de emisie(atata timp cat vor sa transforme in mizerie morala emisiile lor)Alexandrescu oricum pe langa faptul ca este total paralel cu activitatea de televiziune, a mai pus si in functii de conducere oameni asemeni lui si asta se vede in functionarea acestei mizerii, numita Antena Group.
  • Maria Preda Maria Preda
    N-as zice ca e o desfasurare de forte..pur si simplu nu vor accepta sa fie jigniti si refuzati de CNA pe baza unor motive clar neprofesionale. Un lucru perfect normal.
  • mirceA mirceA
    In lege !
  • cristina cristina
    invazie de iubitori ai varanului , pardon ai antenelor : topeskany ,petrus ,calyoso, Lorena si mihai . Prefer sa chiuleasca decat sa aprobe licenta unei noi mizerii marca Antena Group. De fapt eu cred ca as retrage licentele pentru emisiuni mizerabile cum sunt : la maruta , acces direct, teo , capatos show . , pretuieste viata , duminica in familie . Alea nu sunt emisiuni de divertisment ci gunoaie !
  • topeskany topeskany
    cei de la cna zici ca sunt niste copii :)))) la un asa nivel sa te comporti asa...lasa de dorit :) oricum ar fi, antena va obtine licenta pentru noul format
  • Gaetano Gaetano
    Unde scrie ca trebuie ??!!
  • PETRUS PETRUS
    Acesti membri ai CNA lipsa de la aceasta sedinta ar trebui sa fie sanctionati. Antena Stars trebuie sa obtina aceasta licenta.
  • villy villy
    Alte siteuri concurente stiu sa copieze paginademedia. Se stiu care.
    Felicitari si sa aveti o coloana vertebrala si sa fiti primi in stirile media.
  • Lorena Lorena
    Nu, Mihai. Nu au venit pentru ca nu au alt motiv pentru care sa refuze Antena Stars. Decat sa vina si sa se incurce in minciuni, mai bine nu vin si vad ei se urmeaza. In dulcele stil romanesc.

Trimite un comentariu

sus