Skip to main content

Noutăţi în grila GSP TV: ştiri, emisiune de IT şi mai mult “Fight news”

 
GSPTV Logo
GSPTV Logo

Cristina si Alex, Fight News, GSP TV
Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci

Publicitate

GSP TV anunţă câteva noutăţi. Printre acestea se numără jurnalele de ştiri, în direct, emisiunea de IT "This is IT", prezentată de Alexandru Tălpeanu, şi încă o ediţie săptămânală din emisiunea "Fight news".

Câteva detalii din noile programe ale grilei GSP TV

  • Jurnalele de ştiri revin, în direct, din doi decembrie. Programele de ştiri vor fi difuzate, în fiecare zi, de luni până vineri, la orele 14.00, 18.00 si 20.30, potrivit unui comunicat al televiziunii GSP TV. Jurnalele de ştiri vor fi prezentate de Andrei Iliescu. 
  • O altă noutate în grila de programe a postului GSP TV este şi emisiunea “This is IT”, prezentată de Alexandru Tălpeanu, în fiecare marţi seară, de la 21.00. Emisiunea, care va debuta pe 2 decembrie, va cuprinde informaţii despre ultimele invenţii în materie de gadget-uri şi IT, precum şi despre "cele mai tari jocuri", după cum a decarat prezentatorul GSP TV

"Alexandru are 25 de ani, din care aproape zece i-a dedicat calculatoarelor şi gadget-urilor. Este pasionat de tot ce inseamnă IT, infrastructură şi administrare de reţea, iar de şase ani lucrează într-una dintre cele mai mari companii de IT din lume", potrivit aceleiaşi surse.

  • Cristina Dochianu şi Alexandru Ganci, prezentatorii emisiunii Fight news, îi invită pe iubitorii sporturilor de contact şi nu numai, la o porţie extra de bătăie. Astfel, în fiecare joi seară, de la ora 21.00, înaintea întâlnirilor cu luptătorii din super Galele de UFC, telespectatorii GSP TV se vor amuza cu un concurs inedit între doua echipe de vedete şi luptători, căpitani de echipă fiind Cristina şi Alex. Membrii echipelor se “bat” între ei, dar nu folosindu-şi pumnii şi picioarele, ci doar… degetele, pentru că “ lupta” se va da pe playstation, în varianta officială a jocului UFC-ului.

Invitaţii primei emisiuni din cinci decembrie, de la ora 21.00, sunt cântăreaţa Xonia, Coiotu de la formatia Trooper, dar şi doi luptători români de top.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Yoyo Yoyo
    Cred ca nici nu stii unde ai lucrat! Intre GSPtv si Gazeta Sporturilor e doar o legatura de nume si atat. E drept ca au existat anumite colaborari, dar atat. Cei de la gsp.ro au colaborat si cu sport.ro (in anumite cazuri) si cu digisport, etc. Si ti-o spun din surse mai sigure ca ale tale. Bati campii. NICIODATA Tolontan si ceilalti nu au fost implicati. Cand s-a deschis GSPtv, era nevoie de un brand, si acesta a fost luat de la Gazeta Sporturilor (gsp,ro) ca doar era in curtea Intact! ATAT!!!
  • adi adi
    Adica eu am lucrat la Gsptv si aveam contract cu Convergent media aduca cu ziarul Gazeta Sporturilor si tu imi spui mie ca Tolontan nu a avut nicio legatura cu asta???,,Qwerty,,mai bine taceai.Dar probabil la tine e obligatie de serviciu sa bati campii pe aici.
  • limbutul limbutul
    limba mai comenteaza la gsp TV?
  • qwerty qwerty
    asta se cere in Romania, emisiuni cu batai. Eurosport se chinuie sa cumpere drepturi pentru Bundesliga, tenis, sporturi de iarna, si cele mai mari ratinguri le fac niste gale anonime de box sau fake-urile de la wrestling. cat despre Tolo si Naum, ce legatura au ei cu GSPTV? Tolo a spus mereu ca nu s-a implicat nici macar o secunda la postul asta.
  • adi adi
    Ce rusine a ajuns acest Gsptv!Ce a fost si ce s-a ales din Gsptv!!Tot incearca sa il mai revitalizeze dar ,caracteristic pentru Intact, fara bani.Si atunci sfarsitul e aproape!Asta e ,,succesul,, managerilor Tolontan si Naum!Au distrus oameni,cariere si un post TV !

Trimite un comentariu

sus