Skip to main content

Finala X Factor a condus la oraşe, dar a fost sub Pro TV la nivel naţional. Şi anul trecut tot Bad Boys a fost peste finala X Factor

 

xfactor-castigator-florin-ristei
Sursa foto: Antena 1

Publicitate

A doua finală X Factor bătută de Bad Boys, la nivel naţional. Show-ul X Factor, de pe Antena 1, a atras puţin peste un milion de telespectatori din întreaga ţară în finala care s-a desfăşurat aseară e parcursul a patru ore şi jumătate. Finala de anul trecut a concurat tot cu filmul Bad Boys, după cum paginademedia.ro a scris AICI.

Show-ul de talente, care l-a avut câştigător pe Florin Ristei, a ocupat locul al doilea în audienţa, la nivel naţional, dar a condus pe publicul urban.

Paginademedia.ro prezintă în continuare audienţa posturilor TV de aseară, pe intervalul show-ului X Factor.

NAŢIONAL. Puţin peste un milion de telespectatori din întreaga ţară au urmărit aseară finala X Factor, de pe Antena 1. Pe parcursul show-ului, postul Antena 1 s-a clasat pe locul al doilea, după Pro TV, care a avut filmele Bad Boys, urmat de comedia Pariu riscant. Pro TV a avut pe segmentul X Factor o medie de aproape 1,4 milioane de telespectatori. Postului Prima TV i-a revenit locul al treilea, cu o medie de 661.000 de telespectatori. Prima TV a difuzat aseară Schimb de mame şi Liceenii Rock 'n' Roll.

Televiziunea publică a ocupat locul cinci cu emisiunea Preţuieşte viaţa, realizată de Andreea Marin. Producţia a avut o medie de 458.000 de telespectatori pe minut.

URBAN. Antena 1 a condus pe publicul de la oraşe cu o medie de 733.000 de telespectatori în fiecare minut. Pro TV s-a aproape de Antena 1, cu o medie de 716.000 de privitori. Ca şi pe naţional, Prima TV a avut locul al treilea cu o medie de 330.000. La oraşe, emisiunea Andreei Marin a fost pe şase, cu o medie de 216.000 de privitori.

COMERCIAL. Pe publicul cu vârste între 18 şi 49 de ani, locul întâi a fost al Pro-ului, care a avut aseară o medie de 496.000 de telespectatori pe minut. Antena 1 a avut locul al doilea, cu o medie de 407.000 de privitori.

Audienţa posturilor TV de duminică, 22 decembrie, pe intervalul emisiunii X Factor, la nivel NAŢIONAL

NATIONAL Nr. persoane Rtg.% Share%
Pro TV 1.381.000 7,3 17,1
Antena 1 1.067.000 5,6 13,2
Prima TV 661.000 3,5 8,2
Kanal D 593.000 3,1 7,3
TVR 1 458.000 2,4 5,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare din România.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Audienţa posturilor TV de duminică, 22 decembrie, pe intervalul emisiunii X Factor, la nivel URBAN

URBAN Nr. persoane Rtg.% Share%
Antena 1 733.000 7 16,1
Pro TV 716.000 6,8 15,7
Prima TV 330.000 3,1 7,3
Kanal D 241.000 2,3 5,3
Antena3 241.000 5,3 5,3
TVR 1 216.000 2,1 4,7

*Rating: numărul/procentul de telespectatori care s-au uitat la un post TV din totalul deţinătorilor de televizoare de la oraş.
**Share/Cotă de piaţă: procentul de telespectatori care au ales un post TV din totalul celor care se uitau la televizor la momentul respectiv.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • marilena marilena
    Ai perfecta dreptate, eu am postat pe unde am putut, facebook TVR1, etc cerandu-le sa folosesca cei 40000 de euro care-i da pe emisiunea Andreei Marin, pt a cumpara filme bune, inclusiv de arta[ Guillermo Torres este un regizor, producator bun-film arta] caci ei se dau mai elitisti, seriale bune, emisiuni de divertisment mai elaborate sa produca ei seriale, etc. Oricum emisiunea Andreei Marin este sub orice critica de slaba.
  • Andreea Andreea
    Trist e ca acolo se face pupincurism voluntar poate poate vede vreun sef ca au scris de bine :-))))
  • cristache cristache
    Mediaddict este site de-al antenelor. Normal sa dea astfel de date scoase din context.
  • alex alex
    De pe un pseudo site numit " mediadict "
    " In minutul de aur, înregistrat aseară la 22:23, peste 1 115 000 de telespectatori la nivel urban urmăreau finala X Factor, în vreme ce doar 835 000 de telespectatori urmăreau programul oferit de principalul competitor, Pro Tv."

    sursa:antena group
    In rest nimic altceva legat de audiente
    Pai normal ca atunci au avut si ei minutul de aur ca se termina filmul de pe protv
  • Antonia Antonia
    Felicitari Florin Ristei! Super voce, super show!
  • Razvan Razvan
    Zâna impostoare şi-a pierdut magia! Pentru fosta divă, audienţele nu sunt de partea ei, iar postul public vrea să scoată din grilă emisiunea „Zânei“. Plătită cu 14.000 de euro pe lună, Andreea Marin nu a avut revenirea pe care şi-o dorea. Emisiunea „Preţuieşte viaţa“ este difuzată în fiecare duminică, costa peste 40.000 de euro/editie dar audienţele au fost mult sub aşteptările celor din TVR.
    „Pretuieste viata” este departe de a fi o realizare profesionista. Departe, chiar, de a fi o realizare. Aceeasi Andreea Marin cu zambete exersate in toata falsitatea lor, cu aceleasi gropite in obraji itindu-se chiar si cand nu este cazul. Aceeasi autoritate ieftina, manifestata prin ordine si indicatii exasperante, ca sa se inteleaga cine este seful. O emisiune de sub poalele careia scapau secvente din „Surprize, surprize”, mai degraba ca umplutura decat ca trecere spre alt personaj sau subiect. O emisiune in care s-a facut prea multa parada de cunostinte si relatii. O emisiune din care am inteles ca Andreea Marin trebuie sa-mi dea inapoi banii de abonament Tv. Nu platesc facaturile!
  • stefan stefan
    am avut o profesoara pe genu' expertu'. nu schimba niciodata canalu' (pro tv). vorbea despre toti care apareau pe post cu o admiratie pe care o intalnesti la copii cand e vorba de spiderman sau mai stiu eu ce super erou.
    orice eveniment transmis de alt post era ca si inexistent.
    in concluzie, "experti" exista si pt ei e o incantare sa-si laude eroii fara sa fie nevoie sa fie platiti.
    sunt sigur ca nu doar protv are astfel de fani.
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    @mircea, Ce nu intelegi? Finala kix factor a fost spulberata de Bad BoyS
  • Expertul F.C., Expertul F.C.,
    Frustrati mai sunt antenistii! Comenteaza folosind nick name-ul altor persoane. Comentariul de la 15:17 nu-imi apartine.
  • Teo Teo
    Felixieni plătiți pentru a suge acadeaua lui felix sunt așa de jos încât scrie înlocul la alți utilizatori... Vezi ca experul are trecut la sfârșit doua virgule... Felixieni plătiți de felix pentru a slugi pe felix, antene si usl-ul
    Pro TV nu ar avea nevoie de oameni care sa comenteze pe net fiindcă ei sunt numărul 1 in timp ce voi va luptați cu kanal D
    Bafta Kanal D spre locul 2
  • blondinaad blondinaad
    Vocea Romaniei a avut mi se pare 2,5 mil.spectatori ,deci nu cred ca a depasit o cineva.In nici un caz A1.NEVER... EVER...............
  • alex_2 alex_2
    eram sigur ca niciodata n-o sa castige o fata la x-factor, la noi.
    si am mai fost sigur ca o sa castige baietelul de la Danutz srl. ca viitor castigator l-au si prezentat de la inceput. rusu' a primit melodii nasoale exact in finala ca sa le cante prost iar pe Madalina oricum o votau putini oameni, orice ar fi cantat ea, ca din mica audienta a x-factor majoritatea sunt casnice si fete de 12 ani care dau sms-uri doar baieti. asa a fost si in anii trecuti.

    iar razvanel si dani au repetat de mai multe ori ca ceilalti concurenti au vrut sa se prezinte ca si cazuri sociale ca sa cerseasca voturi. jenanta finala, mai jenanta decat la sezonul 1.
  • qwerty qwerty
    imi dau seama cat de multi idioti sunt in tara asta daca an de an se uita la un film din 19-toamna.
  • Expertul F.C. Expertul F.C.
    Nu sint angajat pro tv. Sint doar fraier. Ceea ce e acelasi lucru.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Le vom da in curand.

Trimite un comentariu

sus