Skip to main content

15 Ianuarie. Rareş Bogdan: Realitatea şi-a plătit integral datoriile la stat. În trei luni va ieşi din insolvenţă

 

Publicitate

Foto: Gandul.info
Foto: Gandul.info

REALITATEA, FĂRĂ DATORII. Rareş Bogdan, care urmează să preia poziţia de director editorial Realitatea TV, susţine că societatea Realitatea Media a "plătit integral datoriile la stat" şi se pregăteşte să iasă peste trei luni din starea de insolvenţă (în care se află din 2011), scrie HotNews.ro. "Suntem un contribuabil model", a afirmat el. Intrebat de unde provin banii cu care au fost acoperite datoriile, el a spus ca "din acţionariat, dar şi din vânzări, care au fost foarte bune acum la sfârşitul anului. Realitatea TV "va fi o surpriză majoră" pe piaţa media în 2014, afirmă Rareş Bogdan.


Procedura de insolvenţă a fost marcată de numeroasa scandaluri, procese şi atacuri între foşti şi actuali acţionari (Sorin Ovidiu Vântu, Elan Schwartzenberg, Cozmin Guşă-Maricel Păcuraru), aminteşte HotNews.ro. Toate au culiminat cu urmarirea penala declansata in toamna împotriva societăţii, a acţionarilor şi a altor persoane şi societăţi care au avut legătură cu afacerile companiei.
Rares Bogdan, noul director editorial Realitatea TV, sustine ca Realitatea Media a platit integral datoriile la stat si in trei luni "va iesi din insolventa": "Suntem un contribuabil model"


RECOMANDĂRI. Georgică Severin, preşedintele Comisiei de cultură a Senatului, vrea ca membrii CNA să menţină în forma actuală principiul "must-carry", prin care cabliştii sunt obligaţi să difuzeze anumite televiziuni, precizând că operatorii de cablu/ DTH ar putea fi obligaţi să difuzeze şi 5 sau 10 posturi HD, scrie Mediafax.
Declaraţiile au fost făcute în contextul prezenţei şefei CNA la Comisia pentru cultură şi media din Senat. Scopul acestei întâlniri a fost o prezentare a activităţii CNA în 2013 şi a planurilor instituţiei pe 2014. Potrivit MediafaxGeorgică Severin a mai spus în cadrul întâlnirii că este la curent cu disputele din CNA, precizând că ar trebui ca atmosfera să fie mult mai colegială, dar numirile sunt politice şi vor fi mereu membri CNA care îşi vor folosi poziţia "cu o ţintă clară politică". Laura Georgescu, preşedintele CNA, i-a răspuns că disputele sunt fireşti pentru un organism colectiv decizional.


COMENTARIILE DE PE YOUTUBE. YouTube a lansat un nou sistem online care permite utilizatorilor să vizualizeze, să răspundă şi să modereze comentariile online într-o singură rubrică, scrie Mediafax.
Sistemul va înlocui astfel vechea metodă care permitea utilizatorilor să îşi administreze comentariile din YouTube Inbox.
O problemă semnalată de multe persoane constă în faptul că noua pagina de administrare a comentariilor nu permite utilizatorilor să răspundă în mod direct unor postări anterioare. Ei spun că pentru a putea să facă acest lucru, trebuie să deschidă o nouă fereastră.
YouTube a lansat un nou sistem de administrare a comentariilor online


AUDIENŢE RECORD. Aproape 21 de milioane de persoane au vizionat la televiziunea americana a 71-a editie a Globurilor de Aur, desfasurata duminică seara la Beverly Hills.
La ceremonia de trei ore transmisa pe postul NBC de la Beverly Hilton din Beverly Hills s-au uitat 20,9 milioane de telespectatori, cresterea fiind de 6% fata de cei 19,7 milioane din 2013, scrie DailyBusiness.ro, care citează cifrele publicate în revista Variety. Este un record de audienta pentru Globurile de Aur din 2004, cand au fost inregistrati 26,8 milioane de telespectatori.
Record de audienta TV la Globurile de Aur 2014


O NOUĂ TELEVIZIUNE ÎN CAPITALĂ. Consiliul National al Audiovizualului (CNA) a decis, luni, sa acorde o licenta audiovizuala pentru VP TV, o televiziune regionala, care va fi lansata pana in luna iunie si va emite in Bucuresti si in localitati din judetul Ilfov, dupa cum au declarat reprezentantii postului, scrie DailyBusiness.ro, care citează Mediafax.
Televiziunea va avea sediul la Ploiesti si o echipa formata din 19 persoane, dupa cum a declarat Laurentiu Megelea, actionarul principal al societatii Prontos Serv SRL, prezent luni la sedinta CNA. Investitia in lansarea noii televiziuni VP TV se ridica la 120.900 de euro, potrivit dosarului depus de societatea Prontos Serv SRL la CNA.
O noua televiziune generalista va fi lansata in Bucuresti: VP TV

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • mihaela mihaela
    M-am uitat aseara la emisiunea cu Crin Antonescu si au fost intrebari slabe nu se vede ca sunteti un ziarist cu personalitate. Daca doriti sa resuscitati realitatea trebuie sa fiti mai ferm in a pune intrebari, trebuie sa convingeti. Unde a fost intrebarea: de unde stiti dumneavoatra ce a transmis Victoria Nuland daca nu v-ati intalnit? Sau multe alte intrebari decat : nu-i asa ca..., este adevarat ca... s.a.m.d. In schimb imi place de Gusa cum analizeaza si cum ii critica pe toti. Sper sa fiti corecti si sa fim corect informati si sa nu-i mai periati pentru ca va duceti din nou in jos.
  • Cerbu Cerbu
    Offff. Iar a-ți trunchiat mesajul stimatului domn....textul complet este :în trei luni ieșim din insolventa și intram în faliment. Ce ți-e și cu jurnalismul asta...
  • Cerbu Cerbu
    O veste foarte buna pentru ex angajați și pentru furnizori.
  • Ioana Niculescu Ioana Niculescu
    Credeam ca Rares B. a disparut de pe ecrane caci saptamana trecuta au fost emisiuni extraordinare facute de dl Dan Chiotea in locul dansului. Dar acum a revenit si e clar ca Romania e tara unde nonvalorile sint promovate masiv.
  • Ioan Ioan
    Pitic infatuat, da' despre salariile neplatite celor dati afara si sutele de procese pe rol, nu zici nimic? Mama voastra de pupincuristi...
  • Toto Toto
    Întrebare simpla. Amenzile la CNA e plătite? Alea mai vechi de 6luni?
  • Adi Adi
    Ce aveti fratilor cu acest individ ? A spus clar:Realitatea tv va fi o surpriza majora pe piata tv. Surpriza e ca se va inchide cea mai veche televiziune de stiri ! Cu el la conducere nu-i prinde vara!!
  • ion ion
    Cine il mai crede papagalul asta.. E din ce in ce mai penibil omuletul asta cu batistute colorate... Ultranationalist, sovin, antisemit, mincinos. Pe scurt.. uselist.
  • cristi cristi
    15 decembrie?!? Care decembrie? Ala de-a trecut sau asta de va veni peste 11 luni?

Trimite un comentariu

sus