Skip to main content

27 ianuarie. RCS a reintrodus în grilă VH1 şi Film Cafe

 

vh1 film cafe colajMODIFICARE DE GRILĂ. RCS&RDS a reintrodus în grilă televiziunea muzicală VH1 şi postul de filme şi seriale Film Café, care au fost scoase din pachetele companiei de telecomunicaţii în data de 7 ianuarie, scrie Mediafax.

Cele două canale au reintrat în grila RCS la jumătatea săptămânii trecute, potrivit unor comentarii postate de abonaţi ai RCS&RDS pe pagina de Facebook a companiei. VH1 şi Film Cafe au fost reintroduse, treptat, în Bucureşti şi în alte oraşe din ţară.

Pe 7 ianuarie, RCS&RDS a scos televiziunile VH1 şi Film Café şi a introdus Comedy Central Extra, History HD, Viasat Nature/ History HD, Eurosport HD şi Eurosport 2 HD pe reţelele sale de cablu digital.


RCS&RDS a reintrodus în grilă televiziunile VH1 şi Film Café


ULTIMA EMISIUNE. Realizatorul TV Jay Leno, care va fi înlocuit în rolul de gazdă a emisiunii "The Tonight Show" de pe NBC de Jimmy Fallon, în februarie, spune că nu intenţionează să mai prezinte vreodată un alt show de noapte, scrie Mediafax.
Într-un interviu pentru emisiunea "60 Minutes", de pe CBS, care va fi difuzat duminică, Leno a declarat că nu va putea recrea într-un alt program TV de noapte ceea ce a reuşit în "The Tonight Show", informează accesshollywood.com.
Ultima ediţie a emisiunii "The Tonight Show" prezentată de Jay Leno va avea loc pe 6 februarie, actorul Billy Crystal fiind ultimul invitat al lui Leno.
Jay Leno renunţă definitiv la formatul TV care l-a consacrat

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • MAriana MAriana
    Serios? eu nici acum nu le am! bucuresti sector 3
  • geo geo
    Eu sunt pe DigiSatelit si nu au scos niciodata postul de filme şi seriale Film Café.
  • bbm bbm
    Axn crime pe rcs rds
  • Marius Marius
    Sunt introduse din 22, e veche ştirea.
  • cmpdcs cmpdcs
    sunt introduse de sapt trecuta .... tarziu cu informatiile de la o vreme.

Trimite un comentariu

sus