Skip to main content

BURTIERA LA MINUT. Victor Ponta despre tragedia aviatică a luat faţa raportului MCV

 

ponta

Publicitate

Tradegia aviatică, evident subiectul zilei, a acoperit prezentarea raportului MCV. Decizia lui Victor Ponta de a face declaraţii pe marginea tragediei aviatice din munţi, în care pilotul Adrian Iovan şi-a pierdut viaţa, aproape că s-a suprapus cu prezentarea raportului MCV de către Comisia Europeană.

Accidentul aviatic a fost subiectul principal. Doar câteva posturi au transmis fugitiv informaţii de la conferinţa de prezentare a raportului Mecanismului de Cooperare şi Verificare pentru România.

Paginademedia.ro prezintă în continuare câteva capturi ale posturilor TV ale celor două evenimente care s-au suprapus.

  • Raportul MCV a început cu câteva minute înainte de discursul lui Ponta. Antena 3 şi România TV nu au făcut nicio referire la raport, continuând dezbaterea despre catastrofa aviatică.
  • B1 TV avea într-o fereastră imagini de la prezentarea raportului, însă fără sonor. Imaginea principală şi sonorul erau despre accidentul aviatic.
  • Până la intervenţia premierului, doar două posturi de ştiri au dat în direct raportul, cu imagine şi sunet, ca subiect principal. Este vorba de Realitatea TV şi de Digi 24.
  • După începutul discursului lui Victor Ponta, raportul MCV a dispărut complet de pe posturile de ştiri.

Burtierele, în continuare. Televiziunile de ştiri, mai puţin cu MCV

mcv antena 3 mcv b1 mcv digi 24 mcv realitatea mcv rtv

Burtiera la minut. Cum s-au văzut declaraţiile lui Ponta despre accidentul avaiatic Capturaţi ecranul complet 22.01.2014 112146.bmp

Capturaţi ecranul complet 22.01.2014 112153.bmp

Capturaţi ecranul complet 22.01.2014 112157.bmp

Capturaţi ecranul complet 22.01.2014 112201.bmp

Capturaţi ecranul complet 22.01.2014 112221.bmp

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Catalin Catalin
    Mi-au placut Realitatea tv si Digi 24, sunt profesionisti si punct, restul fâsâiților care se cred televiziuni de stiri mai bine s-ar duce la curatenie pe strazi ca poate aia ar face mai bine decat sa behăie in fața camerelor numai tâmpenii.

Trimite un comentariu

sus