Skip to main content

INTERVIU. Monica Anghel, în 2014, şi pe Antena 1 şi pe Pro TV

 

monica anghel
Monica Anghel va fi văzută pe două posturi - Pro TV şi Antena 1. Sursa foto: Europa FM

Publicitate

Monica Anghel se va alătura, din această primăvară, emisiunii Te cunosc de undeva, de la Antena 1. Vedeta revine astfel la postul din Băneasa la trei ani după ce l-a părăsit pentru Serviciul Român de Comedie de la Pro TV.

Vedeta a lăsat acum Serviciul Român de Comedie pentru a reveni la Antena 1.

Românii o vor vedea însă pe Monica Anghel, în acest an, şi la Antena 1, dar şi la Pro TV. Cum?

Monica Anghel, într-un interviu acordat Paginademedia.ro:

„I-am spus şi lui Toni Grecu şi colegilor de acolo şi producătoarei că indiferent de faptul că eu m-am întors la Antenă şi ei au rămas în continuare acolo, rămânem prieteni şi le mulţumesc pentru fiecare clipă pe care am petrecut-o la filmări.

Anul acesta vom avea Monica Anghel şi pe Antena 1, dar şi pe Pro TV. La Antena 1, va face parte din juriul Te cunosc de undeva, în timp ce pe Pro TV va fi personaj în serialul Spitalul de demenţă. De ce? potrivit reprezentanţilor Pro TV, noul sezon din Spitalul de demenţă (cu Monica Anghel în distribuţie) a fost filmat încă de toamna trecută, dar nu se ştie încă în ce perioadă va fi programat.

Interviul, în continuare:

Iulia Bunea: V-aţi întors în Antenă după aproape trei ani. Veţi mai avea şi alte proiecte sau va fi strict pe formatul Te cunosc de undeva?

Monica Anghel: Cred că da. Eu întotdeauna am avut o colaborare foarte bună cu trustul Intact şi sunt convinsă că ne vom sprijini unii pe ceilalţi în tot ceea ce vom face atâta timp cât va fi respect şi înţelegere şi vom lucra împreună şi totul va fi civilizat, nu au de ce să nu funcţioneze lucrurile.

Ce v-a convins la acest format?

În primul rând îmi place că este o emisiune muzicală, în al doilea rând îmi place că are şi partea de divertisment. În al treilea rând îmi place foarte mult că este vorba despre multe provocări pe care le susţin, le trec concurenţii.

Sunt convinsă că fiecare dintre ei va pleca cu un bagaj de cunoştinţe şi sunt convinsă că îşi vor da seama că ei pot mult mai mult decât ceea ce au făcut până acum, chiar dacă sunt artişti consacraţi îşi vor descoperi noi valenţe ceea ce mă bucură foarte mult. Eu, de exemplu, voi ajuta la tehnica vocală pentru a-şi însuşi tehnica vocală a fiecărui personaj pe care ei îl vor interpreta.

Ce se întâmplă cu Serviciul Român de Comedie, v-aţi despărţit?

Serviciul Român de Comedie... nu ştiu, deocamdată ne-am despărţit. I-am spus şi lui Toni Grecu şi colegilor de acolo şi producătoarei că indiferent de faptul că eu m-am întors la Antenă şi ei au rămas în continuare acolo, rămânem prieteni şi le mulţumesc pentru fiecare clipă pe care am petrecut-o la filmări. Nu are nicio legătură una cu alta.

Aţi filmat deja un nou sezon din Spitalul de demenţă, care va fi anul acesta?

Da, am filmat, aşa este.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ion din balon ion din balon
    bine zis :)))
  • dani dani
    @protopopoescu:Monica este o actrita foarte buna si o femeie cu o voce deosebita, doar ca ea nu s-a pitziponcit si sa apara la tv pentru datul cu parerea.
  • protopopescu protopopescu
    mare pierdere pentru Pro si mare castig pentru antena... hahaha, fratzilor am luat-o razna. Monica nu a rupt gura nimanui nici in muzica nici in actorie. poate doar cantarul...
  • Paul Paul
    Vizavi de „Spitalul de dementa” nu as putea sa ma pronunt vizavi de serial in general dar Monica Anghel in rolul femeii de serviciu la spital este dementiala. E o actrita talentata, credibila si foarte haioasa. Pacat ca a parasit grupul Divertis/SRC.
    Mie unul mi-a placut la nebunie, pacat ca a avut aparitii cam scurte fata de ceilalti actori.
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Ramane la matinal
  • bahmu bahmu
    E urit din partea ei ca a intors spatele unor oameni care au ajutat-o mult in viata. Sa inteleg ca a parasit si matinalul de la Europa FM ?
  • steven steven
    bla,bla,bla...totul e pentru bani!

Trimite un comentariu

sus