Skip to main content

PRESA DE AZI. Iarna din ziare. Adevărul: „Copiii viscolului”. EVZ: Genralul iarnă vs Generalul Oprea şi Caporalul Şova

 

captur adevarul

Iarna se simte din plin şi în ziarele de început de săptămână. Adevărul scrie despre Copiii viscolului, povestea a două mame care au născut în acest weekend. Evenimentul zilei are o abordare politică scriind că operaţiunea „deszăpezirea” a eşuat.

Paginademedia.ro prezintă în continuare prima pagină a ziarelor de astăzi:

  • Generalul Iarnă vs Generalul oprea şi caporalul Şova titrează Evenimentul zilei pe prima pagină. Publicaţia notează că operaţiunea „deszăpezirea” a eşuat, iar drumarii care au câştigat contracte de aproape 100 de milioane de euro la CNADNR nu şi-au îndeplinit obligaţiile.
  • Adevărul merge pe poveste şi scrie despre Copiii viscolului. „Două tinere din două localităţi călărăşene blocate de viscol şi de ninsoare au născut la Maternitatea din Slobozia, după ce au fost scoase din nămeţi de echipajele de salvare”, mai scrie publicaţia.
  • Jurnalul Naţional se mândreşte că a ajuns să fie menţionat în publicaţia Huffington Post. „Ţara cu 7 servicii secrete nu a localizat un avion prăbuşit” este titlul din Huffington Post, preluat şi de Jurnalul Naţional.
  • Ziarul Finanaciar publică Topul celor mai mari malluri din Bucureşti, după numărul de vizitatori. Primul este Afi Palace Cotroceni, cu o medie zilnică de 52.000 de vizitatori. Acesta este urmat de Unirea Shopping, cu 40.000 de vizitatori.
  • Academia Caţavencu îi taxează aspru pe cei de la guvernare pentru modul în care a fost gestionată tragedia din Apuseni. PanARam, titrează săptămânalul de satiră. Titlul este postat pe o fotografie cu Victor Ponta, Ramona Mănescu, Gabriel Oprea şi Eugen Nicolaescu, în rol de stewardese. Ei sunt „o parte dintre membrii echipajului unui avion care nu mai are nevoie de accidente ca să se prăbuşească, fiindcă accidentele sunt deja la bord”.

62326_576451555782982_1370592258_n

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus