Skip to main content

Schimbări în juriul Te cunosc de undeva. Ies Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan. Cine intră?

 

te cunosc de undeva

Publicitate

Cel de-al cincilea sezon al show-ului Te cunosc de undeva! vine cu schimbări din primăvară, la Antena 1.

Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan vor fi înlocuiţi în noul sezon, din primăvară, de Monica Anghel, Delia şi Pepe. Singurul neschimbat va fi Andrei Aradits.

Cine vor fi concurenţii: Andreea Bănică, Elena Ionescu, solista trupei Mandinga, Raluka, Nicole Cherry, Alex Velea, Doru Todoruţ, solistul trupei Deepcentral, Florin Ristei şi Alex Maţaev (câştigătorul, respectiv finalistul celui de-al treilea sezon X Factor). Fiecare participant se află pentru prima oară pe scena “Te cunosc de undeva!”.

Monica Anghel: „Mă bucur că m-am întors la Antena 1! Cu 99% dintre cei de aici am colaborat mult şi foarte bine şi sunt convinsă că aşa se va întâmpla şi de acum înainte”, mai spune ea.

Pepe: „Vreau să văd transformări şi personaje bine făcute, cu umor, cu distracţie, cu spirit de competiţie. Nu-mi doresc demonstraţii de cântat sau de orgolii. Vreau să-i văd pe concurenţi că se distrează, că se simt bine,că respectă fiecare transformare pe care o fac. O să fie interesant să mă concentrez pe fiecare artist în parte şi pe fiecare transformare, pentru că eu cunosc foarte bine ce înseamnă emoţia şi implicarea în realizarea fiecărui personaj. O să fiu cel mai al naibii jurat.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TEO TEO
    PACAT! CE E FRUMOS TINE INTOTDEAUNA PUTIN .
    SIGUR AUDIENTA A SCAZUT SI VA MAI SCADE!
    DOAMNE CE PACAT!
  • mariana mariana
    Da, aveti dreptate in privinta Deliei...nici eu nu ma uitam la X Factor tocmai din cauza ei, asadar renunt si la Te cunosc de undeva! Si chiar imi placea emisiunea, nu am ratat nici un episod pana acum...! Pacat!
  • diana diana
    ce tot cauta groaznica asta de Delia aici? Mai era intr-un juriu, tot pe Antena 1. Nu puteam sa ma uit la emisiune din cauza acestei antipaticei ! atat se stramba si atat de cea mai cea se crede!Nu, clar nu ma mai uit la emisiunea asta!
  • mihaela mihaela
    Andreea Banica n-a fost in juriu niciodata.Andreea Balan,da.
  • stefania stefania
    se scrie orodici nu aradici
  • mile mile
    si la ce te uiti , la crimele de la ora 5
  • Mihai Mihai
    Pe fatuca aia insipida care prezinta nu o schimba ? Recunosc ca nu prea ma uit,dar cand dau de ea.....nici nu imi vine sa raman.
  • alex_2 alex_2
    marele profesor de actorie Aradits. Saracu' e asa trist cand incearca el sa inteleaga personajele de imitat. Vai de capu' lor de studenti pe care ii invata el ceva.
  • un trecator un trecator
    interesante comentarii. inteligenti cititori. imi place mult, mult
  • geo geo
    Nu prea cred, ptr ca protevistii au anumite pretentii...a se vedea cazul micutului Will de la Dansez dat afara chiar in dupa-amiaza primei emisiuni ptr a avut tupeul sa apara la Kanal D. Monica Anghel nu mai este nici in matinalul de la Europa FM, daca nu ma insel. Cei de la Europa FM snt in cadere libera si au cam incheiat contractele cu colabotatorii platiti, a se vedea si Paginademedia...si ce fac acum, preiau si adapteaza stirile de aici sau de pe alte siteuri fara a preciza sursa...si au redus cheltuielile fara a afecta continutul.
  • Manu Manu
    Da.. Chiar individul ala ..actor o fi doar cu diploma.. Ca in rest vai de capul lui ..antipatic om , fara pic de carisma..urat...ce o cauta in juriu ? dar cum se spunea mai sus.. Are relatii pe undeva pe acolo.. un intretinut de nevasta .. vai de capul lui . De cei doi ciumpalaci care prezinta.. Ce sa mai zicem.. alti ratati !!
  • Mirela28 Mirela28
    Monica Anghel era si la Divertis la ProTv , nu va mai fi acolo?!
  • name name
    relatii,pile? cred ca esti batuta in cap , draga Alis. Aradits este un om sters?? fata draga , esti varza , zau
  • protopopescu protopopescu
    probabil ca s-au aruncat la bani si de asta au fost schimbati. actoru lu peste nu e pretentios asa ca el a ramas. cat priveste prezentatorii...daca ii da antena afara raman someri asa ca astia accepta orice.
  • Alis Alis
    Da..pe ungurul Haradits.. Cand il schimba...? ce relatii pile..are individul de e prezent acolo..? Un om atat de sters din toate punctele de vedere!! Si pe glumele astea de isi spun prezentatori ..la fel cand .. dispar de pe micul ecran !???

Trimite un comentariu

sus