Skip to main content

Televiziunea de filme MGM a dispărut din grilele Romtelecom. Explicaţia companiei: preferinţele clienţilor

 

mgm channelRomtelecom a scos din grilele sale (DTH, IPTV şi cablu) televiziunea de filme MGM. Reprezentanţii companiei au precizat, pe Facebook, că această decizie a fost luată în urma unei analize a preferinţelor clienţilor pentru canalele de filme oferite, scrie Mediafax.

Publicitate

Sesizări şi explicaţii, pe Facebook

Potrivit mai multor sesizări făcute de abonaţi ai Romtelecom pe pagina oficială de Facebook a companiei, televiziunea de filme MGM nu mai poate fi recepţionată nici în grila de satelit şi nici în grila IPTV a Romtelecom, de la începutul acestui an.

Televiziunea MGM a fost eliminată "în urma unei analize a preferinţelor clienţilor companiei pentru canalele de filme din grila oferită de Romtelecom", potrivit explicaţiei oferite pe aceeaşi pagină de Facebook.

"La acest moment, numărul de canale oferit abonaţilor este conform contractelor semnate cu aceştia. Totodată, vă asigurăm că suntem preocupaţi să oferim clienţilor noştri conţinut TV diversificat şi de calitate, de aceea, analizăm în permanenţă optimizarea grilei şi adăugarea celor mai noi şi mai urmărite canale TV. Vă mulţumim pentru înţelegere", a spus Romtelecom.

Contractul privind distribuţia MGM, expirat de la finalul lui 2013

  • Contractul privind distribuţia pe Romtelecom (DTH şi IPTV) a televiziunii MGM a expirat pe 31 decembrie 2013, după cum au confirmat, pentru Mediafax, reprezentanţii companiei Romtelecom.
  • Totodată, Romtelecom activează şi pe piaţa de cablu din România, prin intermediul societăţii NextGen Communications.
  • Televiziunea MGM a fost scoasă şi din grila NextGen la începutul lunii ianuarie, au precizat, pentru MEDIAFAX, reprezentanţii companiei Romtelecom.

Pe moment, nu se negociază reintroducerea MGM pe Romtelecom

  • Aceştia au precizat că în prezent nu se poartă negocieri pentru reluarea difuzării MGM pe Romtelecom şi NextGen.

Despre MGM

Televiziunea de filme MGM face parte din portofoliul Chello Central Europe, la rândul său parte a companiei Chellomedia, care a fost deţinută până anul trecut de grupul american de telecomunicaţii Liberty Global Inc.

Liberty Global Inc. este prezent şi pe piaţa telecom din România prin intermediul companiei UPC România.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • unom unom
    pacat ca lau scos din grila este un program exceptional eu de 3 ani il astept in grila RDS si nu vor sa il introduca in schimb avem mizeria de Tv1000 bine ca au scos din grila FilmCafe un canal de filme jalnic nu inteleg de ce nu este introdus in grila RDs canalele |MGM si TCM24 in schimb ne intoxica cu programe extrem de slabe
  • andrei.eu andrei.eu
    ce le pasa lor banu' sa curga! Scot canale dar nu introduc altele în loc chiar si în Rep.Moldova operatorii ofera intre 130-150 canale tv la preturi decente. Astia de la noi se limiteaza la Maximum 115 dar tarifele sunt mult mai mari. Îi intreb eu pe aia de la Romtelecom care fac grila Next-Gen , cine se uita la Ginx,Style,Musicmix? Sunt curios! Au scos din grila France 24,Bloomberg,pe cand alte retele au in grila aceste canale. Unde sunt canalele Arte,Mezzo? Cel putin un canal de cultura trebuie sa existe in grila unui operator de cablu/DTH.

Trimite un comentariu

sus