Skip to main content

VIDEO. Preşedintele CJ Brăila, jignitor la adresa unei jurnaliste: „Îi dau două picioare în gură. Nişte nesimţiţi”

 

bunea stancu - b1

Publicitate

„Nişte obraznici mă. Nişte fâţe. (...) Îi dau două picioare în gură. Băi să-ţi trimit demisia mă. Nişte nesimţiţi. Nu aveţi pic de bun simţ”, a spus preşedintele CJ Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, despre jurnalista B1 TV, Mădălina Poenaru, potrivit B1 TV.

Chestionat cu privire la faptul că se afla în concediu la ski, în loc să se preocupe de problemele oamenilor, edilul a răbufnit: „Dacă am plecat câteva zile din ţară am plecat în conformitate cu zilele legale şi în baza unui bilet pe care l-am cumpărat în urmă cu 7-8 luni de zile. Când am plecat era negru asfaltul. Am o rugăminte, dacă sunteţi de la presă, să fiţi şi politicoasă. Puneţi mâna şi citiţi cum se ajunge preşedinte de CJ”, i-a spus preşedintele CJ Brăila reporteriţei B1 TV, Mădălina Poenaru.


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • ziDzi ziDzi
    inca si azi mai sunt sate si comune izolate de zapada in Jud. Braila
  • Horea Horea
    @bahmu

    "... era plecat de vreo 10 zile…pe bune…ce era sa faca, sa se intoarca in tara si ..."

    Da, orice persoana reponsabila, cu o asemenea functie, ar fi lasat totul si s-ar fi intors rapid la DATORIE.

    Basescu? Are cu totul alte responsabilitati.
  • bahmu bahmu
    nici mie nu imi e simpatic, dar daca omu si-a luat bilet de citeva luni, era plecat de vreo 10 zile...pe bune...ce era sa faca, sa se intoarca in tara si sa stea blocat in Otopeni citeva zile pina se desfunda drumurile pina la Braila...inca o exagerare marca B 1 TV...apropos, pe unde si ce a facut presedintele Basescu pe perioada celor 2 viscole...ca multa lume se intreba pe unde este ascuns de nu mai este vizibil pe nicaieri...
  • Butoiul infernal Butoiul infernal
    Asculta mai bine .
  • mirceA mirceA
    M-am tot uitat la inregistrare. Se aude tot ce e transcris, mai putin faza cu "picioarele in gura".
    Presedintele ala de consiliu judetean e un dobitoc, asta fara doar si poate. Numai ca partea cea mai tare pare inventata de B1.

Trimite un comentariu

sus