Skip to main content

VIDEO. SpotON. Mercador şi Tocmai se războiesc în reclame noi

 

mercador

Publicitate

Site-urile de anunţuri mercador.ro şi tocmai.ro şi-au lansat campanii noi în săptămâna care a trecut. Petru şi Petrişor, din reclama Lidl, se duelează ca în vestul sălbatic, dar în loc de pistoale folosesc...pulpe de pui.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare din ultima săptămână. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Mercador are personaje noi. O tânără frustrată că iubitul ei şi-a cumpărat de toate de pe Mercador, dar nu s-a gândit să-i ia şi ei un uscător de păr. Al doilea este un bărbat care i-a cumpărat consoartei ustensile de gătit, dar „nu se lipeşte nimic”, aşa că mai bine caută un zugrav să-i vopsească pereţii înnegriţi.
  • Tocmai.ro se centrează, în noile reclame, mai mult pe personaj şi mai puţin pe Vărul. Într-unul dintre spoturi, o tânără apelează la oglinda magică pentru a afla „care este cel mai bun site de anunţuri din ţară”.
  • Lidl a lansat peste weekend trei spoturi noi, unul cu vedete, iar restul de produs. Petru şi Petrişor, cei doi bucătari-vedetă din reclamele Lidl se duelează ca-n vestul sălbatic.

În continuare, spoturile obţinute cu suţinerea AlfaCont:

Mercador

Mercador

Tocmai.ro

Tocmai.ro

Tocmai.ro

Danone Actimel

Lidl România

Selgros

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus