Skip to main content

5 Februarie. ProSport îşi schimbă echipa de management editorial şi îşi extinde publicul ţintă

 

coperta prosport

Publicitate

TRANSFORMARE. ProSport anunţă o nouă structură a echipei de management editorial, condusă de Victor Rotariu - redactor-şef, Costin Ştucan şi Andru Nenciu - Editors of the day şi îşi extinde publicul ţintă către practicanţii şi comunităţile de sport şi către sportivii amatori, scrie Mediafax.

Florin Caramavrov şi Alexandru Enciu rămân colaboratori. Lucian Lipovan, fostul redactor-şef şi Iulian Vâlvoiu, coordonator fotbal intern, au părăsit compania, potrivit unui comunicat al Mediafax Group.


"Îi mulţumesc lui Lucian Lipovan pentru cei aproape 10 ani de ProSport, pentru efortul şi implicarea sa în managementul editorial al produsului, atât ca redactor şef adjunct, cât şi ca redactor", a declarat Orlando Nicoară, director general al Mediafax Group.
ProSport îşi schimbă echipa de management editorial şi îşi extinde publicul ţintă


RECORD. Cea de-a 48-a finală a Campionatului de Fotbal American, care s-a desfăşurat duminică noapte, a stabilit un nou record, devenind cel mai urmărit program din istoria televiziunii din Statele Unite ale Americii, după cum informează Adevărul, care citează presa internaţională.

O medie de 111,5 milioane de telespectatori au urmărit lupta dintre Seattle Seahawks şi Denver Broncos şi astfel Super Bowl a fost cel mai vizionat eveniment, dar şi cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane. Numărul telespectatorilor a crescut cu 3 milioane faţă de anul trecut, când media a fost de 108,4 milioane de telespectatori.
Super Bowl 2014, cel mai urmărit program din istoria televiziunii americane


REDUCERI. Grupul Disney, un gigant american în media şi divertisment, se pregăteşte să concedieze câteva sute de persoane din divizia sa de jocuri video, scrie Mediafax care citează cotidianul The Wall Street Journal.

Reducerile de personal de la Disney Interactive ar trebui să înceapă de miercuri, după publicarea rezultatelor trimestriale ale grupului, prevăzută în cursul serii, precizează acelaşi cotidian cu profil economic.

Divizia Disney Interactive are aproximativ 3.000 de angajaţi şi pierduse deja 87 de milioane de dolari în exerciţiul financiar care s-a încheiat la sfârşitul lunii septembrie.
Disney pregăteşte sute de concedieri pentru divizia de jocuri video


S-AU RĂZGÂNDIT. Comisia de Cultură a Camerei a respins Ordonanţa care regelmenta condiţiile în care directorul general interimar al TVR poate fi ales de Biroul Permanent al Camerei, preşedintele Comisiei, Florin Alexe, precizând că aceasta a fost adoptată într-un moment de criză şi acum nu mai are sens.

"Este vorba de acel moment de criză din decembrie anul trecut, când Ordonanţa a fost adoptată pentru a se încerca rezolvarea unei probleme punctuale pentru a nu a nu fi lăsată fără conducere SRTV. Propun să respingem proiectul de lege pentru că nu mai are sens acum", a spus Florin Alexe (PNL).
Membrii Comisiei au votat în unanimitate respingerea acestei Ordonanţe.
Ordonanţa prin care şeful interimar al TVR poate fi ales de BP al Camerei, respinsă de Comisie


Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Alex Alex
    Le-a luat ceva pana sa realizeze ce valoare au unii oameni. Interesant ca de Caramavrov nu au reusit sa scape chiar de tot, ala nu are ce cauta nici macar in presa, dar in functia de redactor-sef adjunct pe care a ocupat-o atat timp

Trimite un comentariu

sus