Skip to main content

EXCLUSIV. Cătălin Tolontan, rubrică la Europa FM. Ovidiu Ioaniţoaia, emisiune săptămânală

 

tolontan

Publicitate

Jurnalistul Cătălin Tolontan va avea o rubrică săptămânală la postul de radio Europa FM, începând din luna martie. Tot din martie, Ovidiu Ioaniţoaia îşi va relua emisiunea Tribuna zero, după cum Paginademedia.ro a scris în exclusivitate, aici.

În ce zile vor fi cei doi prezenţi şi ce vor face la Europa FM:

  • Cătălin Tolontan va avea rubrica în fiecare marţi, în cadrul emisiunii matinale Deşteptarea, cu Monica Anghel, Vlad Petreanu şi George Zafiu. De săptămâna viitoare, Tolontan va comenta cele mai importante subiecte ale zilei. Rubrica va aborda subiecte din toate domeniile, nu numai din sport şi se întinde pe câteva minute, după cum a precizat jurnalistul pentru Paginademedia.ro.
  • Ovidiu Ioaniţoaia va realiza la Europa FM emisiunea Tribuna zero, în fiecare luni, de la ora 21.00. Prima emisiune va fi luni, 3 martie.  Revenirea lui Ioaniţoaia cu Tribuna zero la Europa FM a fost anunţată de Paginademedia.ro în exclusivitate, aici.

În matinalul de la Europa FM mai au rubrici Andrei Vochin (centrată pe sport) şi Cristian Tudor Popescu, care comentează cel mai important subiect al săptămânii în rubrica Judecata de Joi.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • geo geo
    Corect, Steven, asa am remarcat si postat si eu, la un moment dat...Desi Petrisor a zis ca a fost doar un proiect care s-a finalizat este clar ca EuropaFM nu a mai dorit sa il plateasca...si ca urmare contractul de colaborare a incetat...iar acum EuropaFM fura stiri media de pe net...inclusiv de la Paginademedia, fara a cita sursa.
  • steven steven
    La Europa FM exista o emisiune informativa cu acelasi continut ca cel prezentat de Petrisor.dar prezentata de o alta persoana(din radio).Problema e ca acum sunt transmise doar informatii furate de pe net!
  • geo geo
    Eu vreau ca Paginademedia sa revina la Europa FM...apropo, de cind s-a rupt legatura dintre voi si acest post de radio, nu mai ascult emisiunea lor de dupa-amiaza...ptr ca nu mai am de ce.

Trimite un comentariu

sus