Skip to main content

Kanal D pregăteşte un talent show cu copii: KidSing

 

kidsing

Publicitate

Începe moda emisiunilor cu copii. După Antena 1, cu NextStar şi Top Chef, postul Kanal D pregăteşte, în acest an un talent-show cu copii. Televiziunea a anunţat deja pe TV şi în alte medii începerea preselecţiilor.

Preselecţiile vor începe din luna martie şi se vor desfăşura în mai multe oraşe din ţară: Bucureşti (3 martie), Constanţa (4 martie), Craiova (5 martie), Oneşti (10 martie), Piatra Neamţ (11 martie), Iaşi (12 martie), Braşov (17 martie).

Postul de televiziune va pune la bătaie un premiu de 20.000 de euro.

Formatul KidSing, adresat copiilor între 6 şi 13 ani, a fost achiziţionat de la compania Fremantle Media şi a fost lansat în Finlanda.

Competiţia vizează copii talentaţi care sunt susţinuţi de echipe formate din prietenii şi familia lor. KidSing a fost un succes pentru postul MTV3 Finlanda, unde a fost lansat iniţial.

CONTEXT. Moda talent show-urilor cu copii a fost lansată, anul trecut, de Antena 1 cu Next Stars, un format autohton realizat de Dan Negru. Emisiunea a fost un real succes, reuşind să se claseze pe locul trei în topul emisiunilor de divertisment care au obţinut cea mai bună audienţă în 2013. Prima ediţie a Next Stars a fost difuzată în luna aprilie 2013.

NextStar (al doilea sezon), a fost urmărit, anul trecut, de 1,8 milioane de persoane la fiecare ediţie, potrivit unei analize realizate de Paginademedia.ro. Primele două poziţii în acest clasament au fost ocupate de două formate internaţionale difuzate de Pro TV: Românii au talent şi Vocea României.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • diana diana
    Cum ma inscriu ?
  • dana dana
    m-am uitat la aproape toate editiile KIDSING,cu destul de multa stapanire! am o varsta,am lucrat in viata si cu copii si cu maturi,dar atitudinea lui Cotabita este enervanta! Domnule!!!!!-vorbesti,critici ,faci sa sufere copiii de pana la 13 ani. Sigur toti mai au de invatat,ca asta e varsta,nimeni nu se prezinta ca un cunoscator,dar esti neatractiv,acolo. Ne sperii si pe noi ,cei de acasa cu ifosele tale. LASA-NE!!!! Daca va mai fi o alta editie poate va ganditi sa-l schimbati-parerea mea. Este la fel de neplacut cum era Monica Anghel la emisiunea TE CUNOSC DE UNDEVA, de aceea a si fost schimbata cu vechea garda. ATENTIE-aici e vorba de COPII. Trebuie un juriu fara ifose de specialist,atragator pt copii si pt noi cei de acasa.
  • elena elena
    am o fata de 13 ani impliniti luna aceasta,poate participa la preselectiile de la Brasov?
  • Szakacs Timea Szakacs Timea
    Am 13 ani inpliniti pe 12 martie. Pot si eu sa particip la preselectia de maine din Brasov?
  • erika erika
    as vrea sa particip si eu se poate?
  • nadia nadia
    Am o fata de 14 ani , si as vrea mult sa participe . Se poate ?
  • aurelia aurelia
    unde sa ma adreses pentru a inscrie o fetita in concurs?nu aveti pe net nimic concret. noi suntem din focsani. trebuie facut o inscriere?
  • Lucy Lucy
    Abia astept preselectia!!
  • dani dani
    Intra pe site-ul lor si vezi and sunt preselectiile pentru orasul tau.
  • barbu florina barbu florina
    Am un baiat de
    aproape 13 ani,cum fac sa-l inscriu?

Trimite un comentariu

sus