Skip to main content

Mihai Bendeac, oficial la Prima TV: „Uneori, în viaţă, te întorci la PRIMA iubire”

 

bendeac
Foto - Paginad de Facebook a lui Mihai Bendeac

Publicitate

Mihai Bendeac a anunţat pe pagina sa de Facebook despre întoarcerea la Prima TV. El a publicat o fotografie cu mesajul „Uneori, în viaţă, te întorci la PRIMA iubire...”.

Cu puţin timp înaintea acestui mesaj, Bendeac anunţase, tot pe Facebook, că urmează să spună ce televiziune a achiziţionat show-urile sale pentru 2014.

„Este vorba despre două ediţii speciale de comedie în această primăvară, o serie de apariţii în show-uri de parodie în toamnă şi, posibil, un talent show revoluţionar”, a anunţat actorul. „Cât despre Internet, am bucuria să pot realiza pe YouTube, timp de un an, varianta românească a conceptului american "Epic Rap Battles", a mai scris el.

„Sper să reuşesc să aduc bucurie oamenilor cu ceea ce voi face eu la Prima TV. Vorbim de anul 2014, de două show-uri speciale de comedie, iar din toamnă un alt format, un film şi posibil să facem şi un serial.”, a declarat el pentru Click!

Paginademedia.ro a anunţat, în exclusivitate, încă de pe 7 februarie despre revenirea lui Bendeac la Prima TV.

Mihai Bendeac s-a remarcat la Prima TV, în echipa emisiunii Mondenii. Ulterior, a plecat la Antena 1, unde a realizat mai multe emisiuni (În puii mei, Românii au artişti, Teatru TV). Ultima producţie realizată pentru Antena 1 a fost iComedy, din care s-a retras la sfârşitul anului trecut.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • luminita luminita
    Bendeac e starul romaniei al iubesc!
  • mirceA mirceA
    Se stie !
  • Adi Adi
    Atentie mare cei care aveti de gand sa va duceti la Prima !!!! Nici nu va imaginati ce va asteapta! Mare grija ce semnati si cu ce firma ! Burci vrea sa falimenteze Prima TV ca sa nu mai plateasca datoriile ! va plati ceva la inceput de ochii lumii dupa care..... aveti de luat!!

Trimite un comentariu

sus