Skip to main content

PRESA DE AZI. Olimpiada de la Soci şi divorţul Biancăi de Victor Slav - pe prima pagină a ziarelor

 
Screen Shot 2014-02-07 at 10.37.38 AM
Screen Shot 2014-02-07 at 10.37.38 AM

Screen Shot 2014-02-07 at 10.37.38 AMSubiectul Jocurilor Olimpice de iarnă, care încep astăzi la Soci, este tratat de majoritatea ziarelor qualiy de astăzi. Iar divorţul cuplului Bianca Drăguşanu şi Victor Slav ţine prima pagină a tabloidelor.

Publicitate

Festivitatea de deschidere a Jocurilor Olimpice de Iarnă de la Soci va avea loc în această seară, cu începere de la ora 18.00. Spectacolul va fi urmărit, în direct, la Televiziunea Română.

"Soci, mană cerească pentru miliardarii lui Putin" este titlul de pe prima pagină a cotidianului România liberă. "Olimpiada de la Soci: Începe balul!", titrează Jurnalul Naţional pe prima pagină. Acelaşi subiect se regăseşte şi pe coperta Ziarului Financia: "Ruşii deschid azi la Soci cele mai scumpe şi cele mai calde Jocuri Olimpice de iarnă"

"Jocurile Olimpice de iarnă de la Soci deţin deja câteva recorduri. Cu o investiţie de peste 50 miliarde de dolari, vor fi cele mai scumpe din istorie. (...) Potrivit Vanity Fair, care citează un contractor străin ce operează la Moscova, în toate operaţiunile sale legate de Olimpiadă aceasta n-ar fi văzut niciodată un buget pus pe hârtie la Soci", scrie ziarul România liberă pe prima pagină.

Aspectul financiar al Jocurilor Olimpice din Rusia este subliniat de toate ziarele de astăzi. "Azi începe cea mai scumpă Olimpiadă din istorie", scrie Evenimentul zilei.

Click! scrie despre motivul pentru care a divorţat Victor Slav de Bianca Drăguşanu - "ca să nu rămână şomer", în timp ce Libertatea abordează subiectul despărţirii prin prisma "apropiaţilor" celor doi, care ar spune "să ne daţi darul de nuntă înapoi".

Screen Shot 2014-02-07 at 10.38.05 AM

Adevărul de Weekend: Viaţa şi bucătăria lui Radu Anton Roman

Adevărul de Weekend este dedicat scriitorului Radu Anton Roman. Cotidianul i-a realizat un amplu portret sub titlul "Viaţa şi bucătăria lui Radu Anton Roman - Scriitorul care a descoperit nemurirea într-o ciorbă".

Cotidianul a vorbit cu o parte din familia regretatului scriitor, dar şi cu prieteni şi totodată colegi din Pro TV - televiziunea unde Radu Anton Roman a realizat emisiunea "Bucătăria lui Radu". Mişu Predescu, producătorul care i-a propus lui Radu Anton Roman să intre în televiziunea de pe Pache Protopopescu, a vorbit despre felul în care l-a cunoscut pe scriitor şi despre cum s-a ajuns la formatul emisiunii "Bucătăria lui Radu".

"Din vara lui 2004, când m-am retras din producţie, emisiunea a fost schimbată de la o jumătate de oră la o oră. Radu era stresat de răspunderea pe care o avea. În plus, era foarte solicitant fizic. Cred că emisiunile l-au epuizat", a spus Mişu Predescu, într-un interviu pentru Adevărul.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus