Skip to main content

Andrei Vochin părăseşte Gazeta Sporturilor pentru a fi consilier la FRF

 

vochin_GSP
Andrei Vochin - Sursa foto: GSP

Publicitate

Andrei Vochin, redactor-şef adjunct al Gazetei Sporturilor, va fi, din 15 martie, consilierul noului şef al Federaţiei Române de Fotbal, Răzvan Burleanu, anunţă GSP. „După 23 de ani de gazetărie sportivă am acceptat propunerea lui Răzvan Burleanu şi merg la FRF ca să încerc să ajut fotbalul. Mă voi strădui să dezvolt sportul pe care îl iubim cu toţii, astfel încît presa să relateze mai multe lucruri bune decît pînă acum", explică Andrei Vochin.

Andrei Vochin, 45 de ani, s-a alăturat echipei conduse de Ovidiu Ioaniţoaia în 1991, când a început la Sportul românesc. Răzvan Burleanu l-a dorit foarte mult pe jurnalist în echipa sa, "pentru echilibrul, prestanţa şi imaginea excelentă pe care o are în lumea sportului", mai scrie sursa citată.

Andrei Vochin îl va consilia pe Burleanu în aria de comunicare şi pe probleme tehnice. Fostul redactor-şef adjunct al Gazetei va continua să apară ca invitat permanent la DigiSport TV şi va avea o rubrică în GSP, ziarul de care şi-a legat cariera.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • daniel daniel
    şi radio gsp îşi va da obştescul sfârşit de luni cică! s-a dus el safta ăla la frf dapăi vochin.
  • domnin domnin
    "Andrei Vochin, redactor-șef al Gazetei Sporturilor"... tolontan stia asta?
  • geo geo
    Si tu, Vochine...
  • steven steven
    Eu ma bucue ca ramane si la digi.E unul din personajele care stie ce spune cand deschide gura.
  • anonimus anonimus
    Bravo Vochine! nu prea mi-a placut mie de el la inceput, dar in timp mi-a dovedit ca e un tip ok, serios, caruia nu-i place cancanul in sport.
  • Adi Adi
    Ironia sorții ar fi să aibă repartizat exact biroul lui Kassai.. :) Din câte am înțeles, Chivorchian a ales un alt birou, deci e liber...
  • rares rares
    Bravo lui! E un baiat serios, mereu mi-a placut! Si daca va scrie cite o analiza tactica si va fi la tembelizor, eu sint multumit, poate pastram un analist si cistigam si un om ca lumea la FRF

Trimite un comentariu

sus