Skip to main content

Cătălin Emilian, fostul şef al Gemius, country manager la RTB House

 

Catalin Emilian Dragota
Cătălin Emilian. Sursa foto: Dragota.com

Publicitate

Cătălin Emilian, cel care a coordonat în ultimii şapte ani agenţia de cercetare Gemius, a fost numit Country Manager pentru România la compania RTB House.

La RTB House el se va concentra pe dezvoltarea prezenţei companiei pe piaţa locală prin extinderea portofoliului de clienţi şi lansarea de noi produse, anunţă compania.

Cătălin Emilian:

“Scopul nostru nu este să livrăm doar tehnologie pentru a cumpăra spaţiu publicitar după modelul de Real Time Bidding, ci vom oferi clienţilor noştri suport complet pentru a maximiza eficienţa campaniilor publicitare.”

Cătălin Emilian are 10 ani de experienţă în online. În ultimii şapte, a coordonat operaţiunile Gemius în România şi Republica Moldova. După plecarea lui Emilian, conducerea Gemius a fost preluată de Victor Avram, după cum Paginademedia.ro a scris aici.

Despre RTB House:

- RTB House dezvolta propriile instrumente pentru cumpararea de spatiu publicitar si afisarea de bannere în modelul de licitare in timp real (RTB).

- Are operatiuni pe 30 de piete, printre care se se gasesc si: Bulgaria , Republica Ceha , Franta , Germania, Maroc, Olanda, Polonia , Romania , Rusia , Spania, Suedia , Turcia si Ucraina .

- Funcţionează în la nivel internaţional de doi ani şi este prezentă în România de la jumătatea anului trecut.

Citeşte şi:

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus