Skip to main content

Epic Show, prea dur pentru TV. Emisiunea debutează doar online, pe Adevărul.ro, nu şi pe Prima TV.

 

Epic Show"Epic Show", emisiunea de pamflet realizată de echipa "Cenzurat" (Look TV), care urma să aibă premiera în această seară, de la 22.30, pe Prima TV, va debuta doar online, pe site-ul adevărul.ro.

Publicitate

Motivul acestei decizii este prezentat pe pagina de Facebook oficială a emisiunii "Epic Show".

"Pentru că stilul ei ar putea fi considerat prea dur pentru sensibilităţile unora, dar şi pentru că CNA-ul a pus deja gând rău genului pamfletic şi se zburleşte ca un veritabil LupTV în direcţia umorului sincer şi dezinhibat, pentru că îşi doreşte să depăşească barierele naţionale şi internetul e cel mai bun mediu pentru acest lucru, pentru că întotdeauna spune adevărul, întreg adevărul şi numai adevărul, emisiunea Epic Show debutează sâmbătă, 15 martie, doar pe platforma Adevarul Live, de la ora 22:30".

Cristi Burci: "Este un pic cam dură"

Contactat de Paginademedia.ro, Cristi Burci a admis că emisiunea este "un pic cam dură", de la următoarea ediţie, emisiunea va fi şi pe TV.

Cristi Burci, pentru Paginademedia.ro:

"Programul este un pic cam dur, din punct de vedere al limbajului. Dar este un show extraordinar de bun." "De săptămâna viitoare, va fi şi pe TV."

În felul acesta este şi o premieră, prin lansarea unui program TV mai întâi pe o platformă multimedia, Adevărul.ro"

Şerban Huidu: "Mie nu mi se pare o emisiune dură"

Producătorul show-ului este Şerban Huidu. "Emisiunea este produsă pentru noii proprietari de la Prima TV. Eu le-am produs-o şi le-am dat caseta, este decizia lor unde o difuzează", a declarat Şerban Huidu pentru Paginademedia.ro.

"Mie nu mi se pare o emisiune dură, dar nu eu sunt factorul decident", a completat Şerban Huidu. "Vreau să prezcizez că eu sunt producător, iar cei din echipa Cenzurat nu sunt angajaţi de mine, ci de noii proprietari ai Prima TV", a mai spus Huidu.

Informaţia a fost anunţată şi de Adevărul.ro care a scris "Premieră media în România: „Epic Show“ debutează în această seară, la ora 22.00, în exclusivitate pe adevarul.ro".

Varianta online a ziarului Adevărul, publicaţie deţinută de patronul postului Prima TV, Cristian Burci, va difuza prima ediţia a emisiunii "Epic Show".

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Andrei Andrei
    Sincer cu un singur lucru trebuie sa te contrazic desi nu e cel mai tare umor nu poti spune ca sunt mai slabi ca mikey h sau traznitii....traznitii sunt sub limita de amuzament decenta (in sensul de gluma cat de cat buna) , dar poate cel mai groaznic si indraznesc sa spun - din tot mediul online si tv - Mikey H . In ceea ce il priveste pe el nu exista umor in productile sale , NU EXISTA , e zero talent , zero umor , zero personalitate ... dupa parerea mea asta e cel mai bun exemplu de genu ASA NU pentru orice forma de umor.
  • John Doe John Doe
    La Antena 1, intr-o seara pe la ora 11, putea fi vazut primul ministru in fundul gol, filmat cu o camera ascunsa, intr-un vestiar.
    Tot la Antena 1, intr-o dupa-masa pe la ora 5, putea fi vazuta ceara din urechile Ioanei Tufar.
    De la defuncta OTV s-ar putea da o lista nesfarsita de exemple.

    Intrebare: A reusit cineva sa faca o emisiune mai "dura" decat ce s-a vazut pana acum in Romania?
    Daca da, poate sa o dea linistit pe post, pentru ca oricum cele mai "dure" nu au primit decat niste amenzi nesemnificative.
  • Carlos Satana Carlos Satana
    Da? I-auzi! Tin mortis sa va dau dreptate, si sa merg mai departe chiar: nu doar traznitii, dar si palade&tociu sau stela&arsinel&rinichiu!
  • Gicu Gicu
    Daca e prea dura de ce nu ati ramas fratilor la LOOK Tv? Noua ne placea asa cum era, dar... esti roman daca... nu?
  • Victor Victor
    Nu ca e dura cat e de slabisima! Emisiunea este facuta de oligofreni pentru oligofreni. Puteti sa va convingeti pe siteul Adevarul ca au aparut cele mai "tari" scene. Poante de clasa a patra, scoala ajutatoare. Mai slabi chiar si decat Miky H. Traznitii par Seinfeld in raport cu ei.
  • micii omuleti micii omuleti
    pai, pt Serban Huidu @dupa ce a omorat 3 oameni nevinovati, nici un gen de caterinca nu i se mai pare dur. Inventati un nou gen , mai black "hardcore"
  • buzdu buzdu
    Ce spune Huidu nu mai intereseaza pe nimeni de cativa ani ! Poate doar pe Burci ca il tot pune producator pe la emisiuni poate pt ca nu prea intelege ce spune :)
  • Raul Raul
    Chiar asa, pe Look TV a fost mult mai dura emisiunea.
  • Balog Balog
    Si doi dintre cei trei de la Brasov erau sefi intr-o firma. Odihneasca-se in pace!
  • steven steven
    Dar de ce ,cat timp a fost pe Look TV, nu a fost considerata prea dura?Eu am asteptat aseara sa o vad pe Prima TV? si am fost surprins negativ sa vad ca nu e.Pacat,domnule Burci!
  • Tibi Tibi
    Dezamagitor. Si vulgar.
  • Serban Serban
    Emisiunea este ok! Altele sunt motivele inceperii doar on line! Domnul Obae fiind ziarist trebuia sa afle de ce....
  • alex alex
    Intre timp avem asta: http://www.serbanhuidu.ro/romaniasme/#comments
  • Andrei Andrei
    Si asa televiziunile din Romania au incasari de tot rahatul, iar astia de la CNA vor sa le dea o mana de ajutor... peste bot! Abia astept ca televiziunea sa treaca pe internet, ca sa scapam de barierele astea puse de "maicutele inocente" de la CNA, care n-au venit niciodata cu solutii constructive, ca mereu a fost mai usor sa-i dai in cap unuia si sa spui ca-l corijezi. Oare s-a intrebat CNA de ce grupurile astea de tineri au un succes fabulos pe internet, desi poate ca au un limbaj, nu neaparat vulgar, ci natural?

Trimite un comentariu

sus