Skip to main content

GRILĂ. Junior Chef şi România dansează iau startul. iComedy, exilat duminica la 23. Andreea Bălan, coprezentator la România dansează

 

antena 1

Publicitate

Serviciul Român de Comedie, Junior Chef şi România dansează sunt emisiunile ce vor fi lansate în perioada următoare în grila de primăvară. Andreea Bălan revine la Antena 1, România dansează, iar iComedy se mută din nou.

Antena 1 îşi lansează grila sub genericul Primăvara în COOLori.

Paginademedia.ro prezintă în continuare lansările din grila de programe a Antenei 1:

SÂMBĂTA. Te cunosc de undeva este show-ul de forţă al Antenei 1, care a luat deja startul. Producţia a avut o transformare şi la nivelul juriului. Trei dintre juraţi, Andreea Bălan, Ozana Barabancea şi Aurelian Temişan - au fost înlocuiţi de Monica Anghel, Delia şi Pepe. 

DUMINICĂ. Din această săptămână, de pe 9 martie, ia startul România dansează, show aflat la al doilea sezon. Producţia, un talent show pentru dansatori, are şi o câteva noutăţi.

După plecarea cu scandal a lui Mihai Bendeac, în juriul show-ului a intrat Connect-R. În plus, Andreea Bălan este co-prezentatoare alături de Jorge.

Tot duminica, după România dansează, se mută iComedy, show de divertisment care până acum era difuzat lunea. Emisiunea va fi difuzată de la ora 23.15.

LUNI. Din 10 martie, Antena 1 lansează Junior chef, o producţie gastronomică în care concurenţi vor fi copii cu vârste între 9 şi 14 ani. Juraţi ai show-ului sunt Vizante, Horia Vârlan şi Anca Lungu.

MIERCURI este ziua Te pui cu blondele?, o emisiune realizată de Dan Negru. Din informaţiile paginademedia.ro, după ce show-ul va ajunge la final de sezon, va fi înlocuit de Serviciul Român de Comedie, cea mai nouă achiziţie a Antenei 1.

JOI este tot Dan Negru. Realizatorul are emisiunea NextStar, unde juraţi sunt Maria Cârneci, Vasile Muraru, Lora, Connect-R şi Pepe.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Eu Eu
    Sapt trecuta Negru a fost lider,macar e un meci care se joaca,spre deosebire de celelalte meciuri ale antenei...
  • aaaaa aaaaa
    si vacanta mare? nu spun nimic de ea? oare pentru ca nu se mai face emisiunea ptr ca s-au ingrozit cand au vazut-o?:))) si s-au ingrozit cand au vazut cum a regizat "marele iurascu". a fost ptr prima oara cand s-au convins ca nu tot ce e la pro e de ...prima calitate, ca PR-ul si maria apostol i-a facut pe multi vedete si le-a bagat bani in buzunar. ei ar trebui sa-i multumeasca ptr ca doar numele e de ei.
  • alex alex
    Ai dat cel mai " bun " exemplu pe care il putea da unu care se uita la antene . Tu nu vezi ca antena incepe sa piarda teren si joia unde mai stralucea cu next starul ei . Stai linistit ca nici Junior Chef-ul nu o sa rupa gura targului
  • mile mile
    ca sa fii lider , trebuie sa faci prostii , acces direct este lider in fiecare zi, dar cu ce rost, important este sa fie programe bune ,
  • Erin Erin
    Mult si prost !! Niciuna lider de audienta !!!!
  • mile mile
    nici in america nu face o tv atatea emisiuni pe saptamana, felicitari
  • unom unom
    Vrem din partea lor transmisie HD
  • Alex Alex
    In sinea ta asa este , dar pacat ca televiziunea nu se ridica la standardele din 2014 ( nici nu mai are rost sa spun pentru a mia suta oara ) 16:9 si HD
  • george george
    deci românu' se uită la „proteveu” din inerție, chiar dacă sunt pureci pe ecran
  • mile mile
    asta inseamna televiziune , este cea mai buna grila din romania
  • mile mile
    ce invidiosi
  • Andrei Andrei
    Se pare ca incepe sa se clatine si ultimul ''pilon'' de sustinere al antenei 1 :D
  • alex alex
    Adversar tare pentru Romania Danseaza duminica ( Cod Rosu la Casa Alba )
  • Andy83 Andy83
    Vai dar ce bataie si-a luat Dan Negru cu Next Star ieri de la O saptamana nebuna si Las Fierbinti!
    http://www.protv.ro/stiri/las-fierbinti-si-o-saptamana-nebuna-lideri-de-audienta-joi-seara-la-protv.html
  • Dan V. Dan V.
    din 8 aprilie la Rahova

Trimite un comentariu

sus