Skip to main content

România TV, nicio sancţiune în cazul Sorina Matei - Dragoş Pătraru

 

sorina matei

Publicitate

Trei propuneri, trei runde de vot şi niciun consens. Membrii CNA nu s-au decis nici astăzi, după ce au reluat cazul Sorina Matei - România TV. În plus, doi dintre membrii, Lorand Turoş şi Monica Gubernat, au ales să nu voteze pentru niciuna dintre propuneri.

Narcisa Iorga a propus amenda de 50.000 de lei, Christian Mititelu - 20.000 de lei, iar Răsvan Popescu - 10.000 de lei. Propunerile de sancţionare au fost trecute la vot de trei ori, aşa cum prevede regulamentul CNA, însă niciuna nu a reuşit să strângă numărul minim de voturo (şase).

După încheierea votului, Narcisa Iorga a cerut celor doi care au refuzat să voteze vreo propunere să explice decizia.

Monica Gubernat - Eu am votat 5.000 data trecută. Mi se pare amenda potrivită pentru ceea ce s-a întâmplat în emisiune. Propunerile de astăzi mi s-au părut prea mari.

Lorand Turoş - Nu înţeleg această atitudine. Avem fiecare câte un vot. Cred că nu au încălcat atât de grav articolele din lege sau din cod. Dacă consideraţi că România TV nu a fost amendată deşi merita, putem pune aceeaşi întrebare la orice alt post. Dacă ar fi fost un mic compromis în acest sens s-ar fi ajuns la sancţionarea postului.

Christian Mititelu - Aş vrea să se facă o statistică pentru a vedea care este totalul amenzilor primite de România TV în ultimele şase lui şi care este în cazul altor posturi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alex alex
    Si inca o data CNA se dovedeste sluga PSD.

Trimite un comentariu

sus