Skip to main content

Victor Avram, noul Country Manager al Gemius în România şi Moldova

 

Victor Avram, Country Manager GemiusAgenţia de cercetare Gemius are un nou Country Manager pentru România şi Moldova, în persoana lui Victor Avram. El îl înlocuieşte pe Cătălin Emilian începând cu luna Martie.

Publicitate

Cu peste 11 ani de experienţă în industria media din România, Victor se alătură echipei Gemius în calitate de Country Manager pentru birourile din România şi Moldova.

Cătălin Emilian a hotărât să părăsească Gemius după 7 ani de activitate pentru a coordona alte operaţiuni în zonă publicităţii online.

Despre Victor Avram

De-a lungul timpului a activat în mai multe sectoare ale pieţei online din România: în agenţii ca McCann şi ZenithOptimedia, la advertiseri ca Vodafone şi Fundeal.ro şi în cercetare la Ipsos Interactive Services. De asemenea, a oferit consultanţă în online marketing pentru diverşi clienţi care îşi înfiinţau sau îşi dezvoltau afacerile online.

"Am găsit în Gemius un mediu profesionist cu performanţe reale atât pe piaţa extrem de competitivă din România şi Moldova cât şi la nivel internaţional, iar market share-ul ridicat pe care îl are compania m-a motivat să fac pasul pentru preluarea conducerii" declară Victor.

Despre Gemius

  • Gemius se numără printre liderii în cercetarea online şi în consultanţa în Europa şi Orientul Mijlociu.
  • Originară din Polonia, Gemius s-a extins în regiunea EMEA şi momentan operează în 35 de ţări.
  • Compania este pionieră în metodologia hibridă pentru măsurarea audienţei online, integrand atât panelurile consumatorilor cât şi cercetarea avansată a site-urilor, dându-le agenţiilor de media, rezultate de calitate şi credibile (gemiusAudience).
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus