Skip to main content

VIDEO. Antena 1, teaser pentru “Inegalabilul transfer al anului”. Horia Brenciu, la Observatorul de la 19.00

 

Screen shot 2014-03-11 at 2.06.45 PM

Publicitate

Breaking News! Revoluţie în divertisment! Exclusiv la Observator”, spune Antena 1 într-un spot difuzat în pauzele publicitare ale postului TV, pe care îl prezentăm în continuare.

Ce promovează teaserul? “Numele care se alătură celui mai spectaculos divertisment TV. Cine a ales Antena 1? Inegalabilul transfer al anului! La Observatorul de la 19.00”, spune reclama, fără a detalia despre cine este vorba.

Invitatul din studioul ştirilor Antena 1, “transferul anului” va fi, diseară, Horia Brenciu, fost jurat la Vocea României de pe Pro TV şi viitor membru al juriului la Te cunosc de undeva, de pe postul Intact.

Antena 1 este şi partener media al concertului lui Horia Brenciu, din această primăvară, eveniment de asemenea promovat în pauzele publicitare.

Spotul de pe Antena 1

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihu Mihu
    Bravo lui! A facut o alegere foarte buna! Probabil ca la pro tv lucrurile merg din ce in ce mai prost si oamenii, daca au sansa sa vina la antena, nici macar nu stau pe ganduri. O asa sansa se fructifica imediat.
  • Ne0 Ne0
    Stii cumva si de ce ? Multumesc
  • Expertul, Expertul,
    Vocea Romaniei va merge mai departe si fara brenciu, va gasi Mona Segall un nou jurat.
  • Expertul, Expertul,
    @jenescu sergiu, Despre ce declin vorbesti? Saptamana trecuta ProTV a spulberat 7 zile din 7 productiile din Prime time-ul antenutei 1. Aseara a venit si randul stop chef junior sa fie spulberat de ProTV.
  • Expertul, Expertul,
    Brenciu a plecat de la ProTV, pentru ca iubita lui Alice Dumitrescu a fost concediata de la mediapro, cu toata echipa SRC.
  • Ne0 Ne0
    Este posibil sa le fi reziliat contractele vedetelor cu salarii foarte mari. SRC-ul a plecat din cauza costurilor foarte mari.
  • Jenescu Sergiu Jenescu Sergiu
    Se vede ca pro e in declin grav.Nu mai au bani sa-si tina oamenii aproape.
  • telespectator telespectator
    Mare prostie a facut... probabil s-a luat dupa nevasta-sa.Ce crede ca se va alege de Antene dupa ce intra varanul la puscarie? Praful, cit mai curind, sper...!
  • parerea mea parerea mea
    parca as zice ca alta-i explicatia, avand in vedere ca nici alte "transferuri spectaculoase" (Grecu & SRC, etc) nu au plecat de bunavoie.
    Dupa ce concurentii lui au castigat ultimele 2 editii , iar Brenciu a reusit sa-i enerveze pe cel putin 2 dintre cei 3 membrii ai juriului (in special pe diva lu' Boncea), tare mi-e ca I s-a spus sa-si caute de treaba, ca mai sunt si altii care trebuie sa castige.
    La auditii, cine credeti ca va mai vrea la Moga sau Loredana, cand Brenciu castiga tot?
    Altfel, ar trebui sa fi fost prea tembel sa lase Pro Tv si un show care este al doilea cel mai urmarit, dupa Romanii au talent, ca sa se duca la o televiziune /emisiune inferioara. Iar Brenciu este orice, dar nu tembel.
  • Adrian Adrian
    Teaser prostesc marca Antena 1.Si la alte televiziuni ajung vedete noi dar nu fac atata "tam tam", adica nici o televiziune nu mai plange dupa audienta cum plang cele din Intact.
  • Horea Horea
    @alex

    Desigur, viata exista.
    Brenciu constituia insa 80% din divertismentul juriului.
  • cosmin cosmin
    Defapt incet incet o sa se aleaga praful de show.
  • alex alex
    De ce sa fie gata . Exista viata si dupa Brenciu
  • Teo Teo
    Aceste modificări se fac la prima emisiune, nu la sfârșit... Mai au de filmat 4 emisiuni pana-n vara iar ei se gândesc sa schimbe juriul.......
    Intr-un cuvânt Antena Felixiana !!!

    Iar Horia a ales bani mai multi in defavoarea popularitații.
  • DS DS
    Deci a plecat Brenciu de la Pro? E gata "Vocea României"?

Trimite un comentariu

sus