Skip to main content

VIDEO - SpotON. Soţul de la Mercador vreau un câine lăngă cele opt pisici ale soţiei. Vodafone îl aduce în scenă pe Adrian Şoferul

 

mercador

Publicitate

„Soţul” caută pe Mercador un câine pe lângă pisicile pe care „soţia” le-a adoptat, BCR spune povestea Capra cu trei iezi în variantă contemporană, iar Vodafone scoate un nou personaj: Şoferul.

Paginademedia.ro prezintă în continuare noutăţile publicitare de peste weekend. Rubrica SpotON este realizată cu susţinerea companiei de monitorizare AlfaCont.

  • Soţului şi soţiei le cam plac animalele. Soţia e înnebunită după pisici aşa că şi-a luat de pe Mercador pe Loredan, Sophie, Florica, Metisa, Marţipan, Plăcintă, Lara şi Zorică („Zorro, până de curând”). Acum e rândul soţului să-şi caute un câine. Tot pe Mercador.
  • BCR vine cu o nouă poveste, în care personaje principale sunt trei iezi obraznici. Aşa că mama s-a împrumutat la BCR pentru a le face iezilor loc de joacă în...garaj.
  • Vodafone aduce un nou personaj în campania Românii au iniţiativă. După Ghiţă Ciobanul compania telecom îl prezintă pe Adrian Oprea, şofer de tir. Tiristul merge prin ţară şi îi face declaraţii de dragoste iubitei: „Te iubesc cât e Oltul de lung” sau „Te iubesc câţi kilometri mai am până la Nădlac”.

În continuare, spoturile obţinute cu sprijinul companiei de monitorizare AlfaCont

Mercador

BCR - Trei iezi

Vodafone - Camionagiul

Coca-Cola

Fanta

Lidl

Lidl

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Petrişor Obae Petrişor Obae
    Tudor, explicația este cât se poate de simplă: fiind un post HD, calitatea reclamelor este foarte bună. Importantă este reclama, nu postul care o difuzează.
  • Tudor Tudor
    cum se face ca toate spoturile sunt capturi de pe PRO TV?
    Ah, e sponsorul defapt

Trimite un comentariu

sus