Skip to main content

Cornel Nistorescu îşi înţeapă co-moderatorul, Claudiu Lucaci, în direct: „Adrian Năstase, fostul tău şef”

 
Cornel Nistorescu_Claudiu Lucaci (2)
Cornel Nistorescu_Claudiu Lucaci (2)

Cornel Nistorescu_Claudiu Lucaci (2)

„Din acest punct de vedere diferenţa dintre Adrian Năstase, fostul tău şef, şi Traian Băsescu nu-i niciuna”, i-a spus Cornel Nistorescu lui Claudiu Lucaci în emisiunea Ultima ediţie pe care cei doi o realizează duminica la TVR 1.

Subiectul discuţiei era Scandalul terenului de la Nana, iar Claudiu Lucaci nu a ezitat să-i răspundă jurnalistului Cornel Nistorescu: „Nu, a fost şeful tuturor, că era şeful Guvernului”. Dar Cornel Nistorescu i-a răspuns, la rândul său: „Nu, nu, a fost şeful tău la Guvern”.

Jurnalistul Cornel Nistorescu face referire la faptul că Lucaci a fost, în perioada 2001 - 2003, purtătorul de cuvânt al cabinetului condus de Adrian Năstase.

„Nu înţeleg legătura. Vreţi să faceţi o legătură între Adrian Năstase sau între foştii miniştri? (...) Ideea de a pune tot timpul în balanţă ceea ce a făcut unul şi altul nu este în regulă. Fiecare are vina lui. Nu există vină colectivă, există vină individuală. Nu mi se pare normal s discutăm despre lucruri care nu au legătură cu subiectul”, a încercat Lucaci să-l întrerupă.

Cornel Nistorescu: „Subiectul este altul din punctul meu de vedere. Fiecare, şi Adrian Năstase şi Traian Băsescu şi-au folosit miniştrii şi subordonaţii pentru a-şi genera proprietăţi şi a obţine avantaje.”

Găsiţi înregistrarea emisiunii, Ultima ediţie, AICI.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Horea Horea
    @livia pila

    1. Strungar la Cugir?
    Da, acum e un mitocan.

    2. Pe vremea comunismului Nistorescu scria, la Flacara, destul de bine (corect, real, veridic). Asa imi amintesc.

    3. "Activistii" studenti, de pe la Casele de cultura studentesti, aveau in general si spirit jurnalistic. Desigur, Tanase poate fi o exceptie de la acest crez al meu.
  • livia pila livia pila
    Fostul strungar de la Cugir, Cornel Nistorescu, e un mitocan notoriu. A uitat ca a fost jurnalist comunist? A uitat ca a fost in 1989 in Iran? Tot ceea ce face Nistorescu e cu acordul altui neispravit pe nume Stelian Tanase. Alt comunist raspopit, activist la Casa de cultura a studentilor Grigore Preoteasa.. Rusine, Stelian Tanase! In patru luni ai devenit un Nimeni!

Trimite un comentariu

sus