Skip to main content

Kanal D închide Camera Comorilor. Fetele lu' dom' Profesor se mută după Suleyman

 
Deschide camera comorilor
Deschide camera comorilor

Deschide camera comorilorPostul Kanal D opreşte emisiunea "Deschide Camera Comorilor", prezentată de Liviu Vârciu, în fiecare miercuri de la ora 20.00. Începând din acestă săptămână, emisiunea concurs lansată pe 12 martie iese din grila Kanal D.

Publicitate

O altă schimbare produsă în grila postului deţinut de trustul Dogan este mutarea serialului românesc produs în studiourile de la Buftea "Fetele lu' dom' Profesor", care era difuzat miercurea, în zilele de vineri.

Producţia care îl are ca protagonist pe Cătălin Căţoiu a fost difuzată până acum de Kanal D miercurea de la ora 21.15 la 22.15. Începând din această săptămână, seria "Fetele lu' dom' Profesor" va fi difuzată vinerea, de la ora 22.15, după serialul de mare audienţă Suleyman Magnificul.

Cu ce a înlocuit Kanal D "Deschide camera comorilor" şi episodul de miercuri din serialul "Fetele lu' dom' Profesor"?

În zilele de miercuri, pe intervalul orar în care erau difuzate emisiunea "Deschide Camera Comorilor" şi serialul "Fetele lu' dom' Profesor", Kanal D a programat ediţii în reluare a emisiunii "D-Paparazzi" (20.00 - 21.00) şi noi episoade din "Pe banii părinţilor" (21.00 - 22.15).

Cine este noua concurenţă a serialului românesc?

Mutarea în zilele de vineri îi aduce serialului românesc o provocare serioasă. "Fetele lu' dom' Profesor" se vor "bate" pe audienţă cu "Românii au talent", emisiune care a reuşeşte mereu să atragă un număr record de telespectatori.

 Citeşte şi:

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • alexx alexx
    Pro tv si Kanal D au ajuns 2 televiziuni foarte asemanatoare. Pro-ul s-a plafonat de foarte multi ani si nu mai reuseste deloc sa iasa din cercul stramt "Talent, Masterchef si Vocea". Kanal D, in schimb e total dependent de Suleyman si manelisti si cam pute a OTV (si RTV) pe la stiri. Doar Antena 1 si Prima tv reusesc sa fie mai vii, si macar vin mereu cu show-uri noi si le updateaza pe cele vechi.
  • danut danut
    Cind era pe prosteve te uitai nu-i asa?
  • Cata Cata
    Cat de penibil e Varciu asta. Pacat ca televiziunea a ajuns la un astfel de nivel.
  • ps ps
    Ca sa aiba efect pozitiv decizia, trebuie sa inchida camera asta cu tot cu Varciu si glumitele lui de manelist imbecil. Cand nu sunt de manelist imbecil, sunt de pusti virgin frustrat.

Trimite un comentariu

sus