Skip to main content

PRESA DE AZI. Adevărul: "Mascaţii, la cules de Mazăre în Herăstrău"

 
Presa de azi, 9 aprilie. Mazare
Presa de azi, 9 aprilie. Mazare

Presa de azi, 9 aprilie. Mazare După ce ieri Realitatea TV a afişat pe burtieră o serie de titluri creative pe marginea ridicării lui Radu Mazăre de la o terasă din Herăstrău pentru a fi dus la DNA, astăzi a venit rândul ziarelor.

Publicitate

"Mascaţii, la cules de Mazăre în Herăstrău", este titlul dat de ziarul Adevărul acestui subiect.

“Mascaţii au comandat Mazăre”, suna unul dintre titlurile, de ieri, de pe burtiera postului Realitatea TV, după cum Paginademedia.ro a scris AICI.

Paginademedia.ro vă prezintă, în continuare, subiectele presei de astăzi:

  • ROMÂNIA LIBERĂ îşi deschide ediţia de astăzi tot cu subiectul anchetării primarului Constanţei. "'Republica Mazăre' se năruie", titrează cotidianul editat de Medien HoldingRomânia liberă scrie că printre faptele aflate în vizorul anchetatorilor s-ar afla construirea ansamblului de locuinţe sociale făcute din containere în cartierul constănţean Henri Coandă, pentru care Primăria Constanţa a cheltuit 7 milioane de euro. Cotidianul mai notează că nu doar DNA a declanşat o anchetă în privinţa lui Radu Mazăre, ci şi Agenţia Naţioanală de Integritate.
  • EVENIMENTUL ZILEI are pe prima pagină o caricatură cu fostul şef al Ligii Profesioniste de Fotbal însoţită de titlul: "Procurorii susţin că au probe, chiar dacă instanţa l-a lăsat liber. Mititcă a spălat bani prin firma unui mort!". Cotidianul condus de Dan Andronic mai scrie că "referatul cu propunerea de arestare al procurorilor Tribunalului Bucureşti arată că fostul şef al LPF a apelat la serviciile unor evazionişti care au rulat banii de la LPF prin 14 firme fantomă". EVZ spune că delapidarea a fost pusă la cale încă din mai 2011.
  • ADEVĂRUL mai are pe prima pagină un articol despre psihologia poporului român. "Cum s-a schimbat poporul român în ultimul secol", este titlul dat de Adevărul. La 70 de ani de la primul studiu privind psihlogia poporului român, semnat de Constantin Rădulescu-Motru, specialiştii clujeni lucrează la o nouă cercetare. Rezultatul: pe scurt, suntem oamenii extremelor.
  • JURNALUL NAŢIONAL reia subiectul afacerilor agricole ale familiei Băsescu de la Nana, scriind că acestea se desfăşoară pe "terenuri obţinute în urma unui şir de retrocedări ilegale". "Teren minat la ferma de la Nana", titrează Jurnalul Naţional, pe prima pagină.
  • ZIARUL FINANCIAR are pe prima pagină o analiză din care reiese că "vânzările de maşini au crescut cu 20% în primul trimestru, susţinute de companii". Creşterea consumului şi a producţiei industriale de pe primele trei luni este completată de revenirea vânzărilor de maşini, potrivit ultimelor date de la Direcţia de Înmatriculare a Autovehiculelor, mai scrie ZF.
  • LIBERTATEA  tratează pe prima pagină subiectul jocului violent "Loveşte şi fugi", inventa în Statele Unite, prin care tinerii din găştile de cartier se distrează lovind oameni nevinovaţi pe stradă. "Oameni băgaţi în spital de un joc idiot!", titrează tabloidul.
  • CLICK! are în deschiderea ediţiei de astăzi un articol despre divorţul politicianului Cristian Boureanu de Valentina Pelinel, după o căsnicie de şapte ani. "Boureanu, întâlnire secretă cu naşa de cununie", titrează tabloidul editat de Adevărul Holding.
Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus