Skip to main content

Pro TV va difuza o emisiune de dans de Paşti. Mihai Petre şi soţia fac Minunea dansului

 
elwira_mihai petre
elwira_mihai petre

elwira_mihai petre

Publicitate

ProTV va difuza în Sâmbăta Mare, In Sambata Mare, începând cu ora 20:30, Minunea Dansului, un show special prezentat de Elwira si Mihai Petre.

Vedetele împreună cu copiii lor vor veni pe ringul de la ProTV în show-ul prezentat de familia Petre. Patru perechi formate din vedetă, copilul acesteia şi coregraf vor concura cu câte două momente speciale: un musical şi un dans folcloric în încercarea de a cuceri publicul.

Perechea câştigătoarea va fi desemnată prin vot de către telespectatori, iar marele premiu va ajunge la nişte copii nevoiaşi.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Solange Solange
    Avand in vedere prezentatorul si intervalul de difuzare e posibil sa se inregistreze audiente negative :) Doar sa nu cumva sa faca o mitocanie de genul includerea slujbei de pe la te miri ce biserica desteapta de pe undeva....
    Ciudate alegeri au inceput sa faca, asta e un teaser probabil pentru toamna. Dar nu stiu cat de relevant o sa fie, cine naiba se uita la dans in sambata mare ? Daca da cineva clasicul Isus ii bate de le suna apa in cap. Sunt curios de rezultat
  • rovine rovine
    ce pacat ca traim intr-o tara atit de mica si nu avem decit o singura pereche de dansatori, care se pricep la at it de multe lucruri (asta din cauza ca tara noastra mica nu are alti oameni pregatiti) si niste televiziuni atit de mici incit aceeasi oameni produc aceleasi lucruri la infinit.

Trimite un comentariu

sus