Skip to main content

Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu, preluată de grupul care deţine şi Prima TV

 
scoala tudor vornicu
scoala tudor vornicu

scoala tudor vornicu

Publicitate

Fundaţia „Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu” intră în portofoliul grupului GMMH, alături de  postul de televiziune Prima TV, anunţă un comunicat al companiei.

Mihai Craiu, CEO Media Consulta, societatea care a deţinut Şcoala de Televiziune Tudor Vornicu  „Sunt  încântat de reuşita acestei tranzacţii deoarece grupul care a preluat Şcoala de Televiziune “Tudor Vornicu” are un mare potenţial de dezvoltare în viitor. Şcoala de televiziune vine să completeze nevoile unei pieţe mass-media în continuă schimbare şi dezvoltare. Criteriile de exigenţă sunt din ce în ce mai riguroase, adaptate cererii de produse media din piata. Avem nevoie de profesionisti din ce in ce mai bine pregatiti, care sa satisfaca toate cerintele unui public din ce in ce mai selectiv si exigent.”

Informaţiile pe acest subiect au postate iniţial de jurnalistul Robert Turcescu, pe pagina sa da Facebook.

Nora Marcovici, Director GMMH a declarat : „Includerea  Şcolii de Televiziune “Tudor Vornicu” în portofoliul GMMH reprezintă o mare reuşită a viziunii noastre integrate  de dezvoltare viitoare , pe multiple paliere ale domeniului media. GMMH  va utiliza intreaga experienta in domeniu pentru a crea o universitate de profil. (...) Conducerea  Şcolii de Televiziune “Tudor Vornicu” va fi preluată de către doamna Nicoleta Gavrila, profesionist  cu o experienţă de 18 ani in televiziune.”

Despre GMMH: Grafitti Marketing&Multimedia Holding este o companie cu participatii importante in companii de media si comunicare. GMMH detine printre altele postul de televiziune Prima TV precum si firme care activeaza in domeniul online.

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Mihai Mihai
    Bun comentariu, delta!
  • Delta4 Delta4
    Oo,da, doamna G, o adevarata profesionista...Prima lectie va fi cum sa-ti pui silicoane pe banii statului la Spitalul de Arsi..A doua, cum sa furi de la niste nemti naivi precum cei de la SBS...Si ar mai fi cateva, la fel de valoroase.

Trimite un comentariu

sus