Skip to main content

Şeful Pro TV, Alexandras Cesnavicius, despre restructurare: "Implementarea noii strategii PRO TV necesită un proces de regândire organizaţională"

 
Pro TV aleksandras-cesnavicius
Pro TV aleksandras-cesnavicius

Pro TV aleksandras-cesnaviciusAlexandras Cesnavicius, şeful operaţiunilor CME în România, vorbeşte despre restructurările din cadrul Pro TV în termeni de "regândire organizaţională" şi "reconsiderarea" colaborării cu "o parte dintre furnizorii de servicii".

Publicitate

„Implementarea cu succes a noii strategii PRO TV, care are ca scop întărirea poziţiei de lider pe piaţa TV din România, necesită un proces de regândire organizaţională. Ca parte a acestui proces, colaborarea noastră cu o parte dintre furnizorii de servicii a fost reconsiderată, în virtutea eficientizării operaţiunilor companiei", a declarat Cesnavicius în răspuns la câteva întrebări adresate de Paginademedia.ro cu privire la restructurarea departamentului de PR şi a altor disponibilizări ce vor avea loc în următoarea perioadă.

Şeful Pro TV mai menţionează că eficienţa grupului pe care îl conduce nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ.

"Pentru noi, eficienţa nu înseamnă reducerea costurilor cu orice preţ, ci reorganizarea lor şi realizarea investiţiilor într-un mod mai inteligent, prin concentrarea asupra acelor zone care sunt vizibile şi importante pentru telespectatorii noştri. Iar această abordare va fi implementată cu ajutorul celor mai buni, talentaţi şi dedicaţi oameni din echipa noastră”, declara Aleksandras Cesnavicius, Director General PRO TV", a mai declarat Alexandras Cesnavicius pentru Paginademedia.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • anca anca
    Doamne ...nu pot sa cred cat sunteti de spalati pe creieri de shogun. Voi nu intelegeti ca performanta profesionala nu are de a face cu ce vi se intampla. Dar ceea ce vi se intampla este direct vina lui Sarbu. De ce nu a facut curat inainte de a pleca. De ce nu v a angajat pe compania mama pe toti sa I lase lituanianului cadou cateva sute de angajati greu de dat afara. El nu stia ce gestioneaza?...Ati fost fascinate de cobra care si aluat prada si a plecat linistit. Ramaneti voi si platiti oalele sparte pe o piata unde se angajeaza ameni din ce in ce mai greu.. Dumnezeu cu mila ce mai urmeaza dar nu va asteptati la nimic bun.
  • pache pache
    Perfect!
  • eu eu
    ar putea, in anonimat tot la articolul asta....trebuie sa se gaseasca o varianta de a cominica cu fostii angajati.....multumesc pentru raspuns ....ma asteptat la mai mult, mai ales din partea dansului. inteleg termenii unui contract de confidetialitate....as vrea , dar nu am cum, sa ne strangem toata gasca care am lucrat in pro si sa ne intalnim cu dumnealui...sa-i transmiteti regretele mele sincere....imi este dor de perioada aceea....dansului ii datorez ceea ce sunt astazi, ca om ....
  • george george
    catii angajatii are in total protv-ul si cati ar trebuii sa ramana
  • Iulia Bunea Iulia Bunea
    Buna,

    Adrian Sarbu nu va comenta ce se intampla in Pro in aceste momente. Dansul, prin contractul semnat la despartirea de CME, nu are voie sa comenteze nimic legat de companie.
  • eu eu
    pai treaba sta in felul urmator: am lucrat in pro din 1996,din care 8 ani am fost langa Sarbu. Sarbu nu a facut rau nimanui, si ma refer la angajati. in 2000 Sarbu a aflat ca multi angajati lucreaza pe contracte de colaborare. a iesit un scandal monstru si pana la urma acei angajati, printre care si eu, am primit carti de munca, cand m-au dat afara si m-am dus sa depun actele de somaj, una dintre firmele pe care am fost angajat, si nu o sa dau numele, nu mi-a platit darile catre stat pe o perioada de 9 luni dar salariul l-am primit. Stiu si cine este VINOVATA de toata treaba asta, dar nu am ce face(nu-mi place sa fac rau). Sarbu, in ciuda faptului ca era vazut de angajati ca un balaur cu 7 capete, este un om care i-a respectat pe toti , incapand de la femeia de serviciu si terminand cu oameni gen Esca. Acolo toti eram ca o mare familie, munceam cot la cot, si vine unu ca asta, Cernavicios, si taie in carne vie. Sunt foarte revoltata si indignata, pentru ca si eu am pus umarul la ridicarea pro-ului si ma doare sa vad toate stirile astea. Fostele mele colege, cu care pastrez legatura, sunt speriate , nu stiu la ce sa se astepte. Regret nespus sa vad ca munca a sute de oameni se duce pe apa sambetei. Petrisor, te rog inca odata sa-i ceri parerea lui Sarbu vis-a-vis de ceea ce se intampla in pro. La cum il cunosc, tind sa cred ca si dinsul este afectat.
  • protopopescu protopopescu
    mare parte din cei care comenteaza sunt angajati dati afara de noua conducere. nu credeti ca sarbu este cel care trebuie blamat si nu lituanianul? oare nu cel care a adus compania la datorii uriase si v-a amagit ani de zile cu niste salarii mult prea mari si nejustificate, este cel care trebuie condamnat? ce face lituanianul acum nu face din placere, ci pentru ca activitatile manageriale ale lui adrian sarbu au dus la asta. eu zic sa va mai ganditi putin cine trebuie condamnat.
  • penibil penibil
    Jihad.
    A propos acel departament de Pr are vreo legatura cu protestul cozonacilor?
  • Bing Bing
    vorbeste romana ala? mr alexander ceainic?
  • ana ana
    domnule Cesnavicius, abordarea este gresita... Foarte urat
  • mariam mariam
    tu cam ce crezi, te mai simti in siguranta in romania, aleksandras prajit?
  • marius marius
    vax! huo zgarcitule!
  • Vlad Vlad
    Sa ma.....Pe limbajul lui corporatist....

Trimite un comentariu

sus