Skip to main content

30 Iunie. Facebook a manipulat starea de dispoziţie a utilizatorilor. Experimentul care a provocat un val de critici în rândul internauţilor

 
facebook internet
facebook internet

facebook internetEXPERIMENT. Compania Facebook a manipulat emoţiile resimţite de aproape 700.000 dintre utilizatorii săi, în cadrul unui experiment secret, în urma căruia a descoperit că stările de fericire şi de tristeţe sunt "contagioase", putând fi transmise de la un internaut la altul, scrie Mediafax.

Experimentul, care nu a beneficiat de consimţământul utilizatorilor, a provocat un val de critici în rândul acestora, din cauza încălcării vieţii private şi a unor principii de natură etică, informează independent.co.uk.

Facebook a manipulat starea de dispoziţie a utilizatorilor. Experimentul care a provocat un val de critici în rândul internauţilor


YOUTUBE. Google a introdus in serviciul YouTube primul clip realizat la 60 de frame-uri pe secunda, urmand sa permita in curand si utilizatorilor sa incarce astfel de videoclipuri, scrie presa internationala, notează Wall-Street.ro.
Anterior, clipurile de pe YouTube puteau fi vizualizate la maxim 30 fps. Primul clip incarcat de YouTube la 60fps este al unui joc video, Hardline Battlefield.
YouTube introduce clipuri cu 60 fps

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Trimite un comentariu

sus