Skip to main content

Cesnavicius: „Departamentul de ştiri al Pro TV rămâne în aceeaşi formulă. Vor fi investiţii”

 
Cesnavicius
Cesnavicius

Foto: Paginademedia.ro
Foto: Paginademedia.ro

Publicitate

Ştirile Pro TV nu au fost atinse de restructurările care au avut loc la postul de televiziune. Ce se va întâmpla în continuare? Şeful Pro TV a declarat pentru paginademedia.ro că nu vor fi schimbări şi că se va investi în zona de ştiri.

„Departamentul de ştiri al Pro TV va rămâne în aceeaşi formulă din punct de vedere al resurselor umane”, a declarat Aleksandras Cesnavicius, pentru paginademedia.ro. „Nu va fi nicio schimbare din acest punct de vedere”

„Vom îmbunătăţi calitatea ştirilor”, a spus el, adăugând că lucrează pe această zonă împreună cu un expert din Germania şi că vor fi investiţii la news. „Vor fi îmbunătăţiri la nivel de conţinut, de producţie şi de studio”, a adăugat Cesnavicius. „Va fi un refresh la studioul Ştirilor Pro TV, dar şi la grafica de news”, a mai spus Cesnavicius pentru paginademedia.ro.

Aleksandras Cesnavicius a fost astăzi prezent, în calitate de vorbitor, la ICEE Fest, cel mai mare eveniment dedicat industriei online.

Citeşte şi:

Autor: Iulia Bunea iulia.buneapaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • titi titi
    Din cate se aude,Dl.Cesnavicius a platit primul fost angajat, care a castigat in instanta, executarea silita catre pro tv. La platit in avans,ca sa nu le blocheze conturile.Bravo domnulefi pe faza,mai ai inca 12.oameni si ai scapat.
  • titi titi
    Dl.Cesnavicius.Se aude ca firma de paza din Pro.tv.e tot a Dl.Sarbu,mai ia si el niste bani din Pro.Pe tribunal.ro aveti o multime de procese cu fosti angajati(drepturi banesti)si daunele nu sunt mici(sute de mii de lei) asa ca mai intreaba pe la Resurse Umane si Administrativ.Acolo e o problema mare(risipa ,minciuni si nepotisme).Probabil ca o sa afle ITM.UL.MINISTERUL DE FINANTE SI CORPUL DE CONTROL AL PRIMULUI MINISTRU DE ATATEA NEREGULI DI DOSARE.
  • Escu Escu
    Esti atat de priceput la televiziune si productia de stiri incat singurul lucru pe care il faci e sa comentezi anonim despre lucruri la care nu te pricepi :) probabil asta e motivul pt care Esca e acolo si tu anonim aici :)
  • Skrollex Skrollex
    Bine ca de esca nu se atinge nimeni. Las-o sa ramana acolo sa promptereasca pana la adanci batraneti. Daca se doreste vreo schimbare in departamentul de stiri, ar trebui sa se inceapa cu esca, nu cu studioul sau cu altceva ca nu se simte nici o schimbare.
  • MaxiMilian MaxiMilian
    Sarma, G-ul ala e punct, nu canal si daca doar il privesti ori nu sti la ce foloseste ori esti medicinist
  • Sarma Dumitru Sarma Dumitru
    Beti si voi o bere si lasati comentariile.
  • Sarma Dumitru Sarma Dumitru
    Salut nea Cactuse.
    Ie buna grafica si melodiili di la Pro TV.
    Nu kre ka trebuie upgradate.
  • Sarma Dumitru Sarma Dumitru
    Io ma uit la Kanal G.
    E super fain.
    Mazga, brocoli, ceapa si fasole batuta.
    Pa.
  • Sarma Dumitru Sarma Dumitru
    Cernaviciskus asta na-re TAE.
    Sa se duca la TVR.
  • alex alex
    Cel mai probabil schimbarile se vor vedea de la 1 decembrie 2014
  • andy andy
    cei de la antena 1 anuntau parca acum un an ca intetioneaza sa faca investitii in zona de stiri insa au ramas cu zisul caci nu s-a vazut nici o schimbare
  • MIHAI MIHAI
    Probabil maine vor anunta si cei de la Observator ca isi schimba grafica si fac un upgrade ;) Upgrade tot in SD 4:3 evident
  • cactuss cactuss
    Era cazul sa se intervina asupra graficii news Pro, evident, si un upgrade la studioul stirilor.

Trimite un comentariu

sus