Skip to main content

Edi Stancu confirmă mutarea trupei de dans de la Pro TV la Antena 1. Ce face acum? "Deocamdată avem proiecte de vară"

 
Edi-Stancu-Romanii-au-talent
Edi-Stancu-Romanii-au-talent

Edi-Stancu-Romanii-au-talent

Publicitate

Baletul Edi Stancu s-a mutat cu totul de la Pro TV la Antena 1, după cum a confirmat dansatorul pentru Paginademedia.ro. Ce pregăteşte acum? “Deocamdată avem proiecte de vară”, a declarat dansatorul. Despre ce este vorba?

După plecarea Monei Segall din Pro TV, întreaga trupă de dans a lui Edi Stancu a trecut la Antena 1. “Da, am rămas cu Mona Segall”, a confirmat Edi Stancu pentru Paginademedia.ro.

De altfel, aproape toată echipa de producţie a Monei Segall  (aproximativ 60-70 de oameni) a plecat cu ea către Antena 1.

La ce lucrează acum Edi Stancu?

“Deocamdată avem proiecte de vară, care nu sunt la TV”, a declarat Stancu pentru Paginademedia.ro.

Unul dintre proiecte este un spectacol de dans la Teatrul Elisabeta:

“Lucrăm la piesa Cabaret, la Teatrul Elisabeta. Va avea premiera în toamnă, în luna septembrie”, a spus Edi Stancu.

Un alt proiect:

“În luna iulie, reprezentăm România la Paris, la Fashion Week, cu Jolidon. Este al nouălea an în care facem show pentru România la Paris”, a adăugat Edi Stancu.

Baletul Edi Stancu numără 18 dansatori, printre care Bogdan Boantă, Silvia Stancu, Kotoy, Cocuţa, Petrişor Ruge şi Vladimir Palamarciuc – Vova.

Edi Stancu a lucrat pentru Pro TV timp de 15 ani. În 1998, întors din străinătate, a apărut în videoclipurile produse de Media Pro Music şi, ulterior, la emisiunile Pro TV.

Primul balet Edi Stancu a apărut, într-o formulă restrânsă (6-8 oameni) la emisiunea lui Teo Trandafir.

Ulterior, odată cu dezvoltarea formatului Dansez pentru tine, produs de echipa Monei Segall, baletul a ajuns la 18 membri şi a asigurat partea de coregrafie la toate show-urile mari din Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • adela adela
    da ce bine le merg la cei de la Antena de au angajat zeci de oameni
  • Area51 Area51
    Ce bine ca au plecat maimutoii aia, deh, cand corabia se scufunda sobolanii fug primii. Luau o gramada de bani pe scalambaieli, cocuta chizduta si restul loserilor, lilian, sper ca nu l-au uitat la protv?
  • Sorin_D Sorin_D
    Din ce am vazut la emisiunile "Romania danseaza", "X Factor" sau "Te cunosc de undeva", Antena 1 are o trupa de dans (coregraf este Furnica). Acum, cu venirea lui Edi Stancu si a trupse sale, vechea trupa o sa fie data afara ? Sau vor avea trupe diferite de dans, in emisiuni diferite ?
  • Bogdan N Bogdan N
    De ce am impresia ca sunt comentarii doar de la prieteni / dusmani dupa caz ? :D
  • cris cris
    Toate dansurile erau copy/ paste de pe youtube. Ce bine ca au plecat ca luau o caruta de bani aiurea iar tehnicul era tratat jalnic si salarii de 2 lei. Dupa ce a plecat Mona cu toti aurolacii iata ca e mai bine in pro in privinta banilor
  • Educatie,Cultura,Arta,Sport si Religie- RadioMetafora.ro
    […] s-a transferat de la Pro TV la Antena 1.Dezvaluirea a fost facuta de insusi Edi Stancu pentru Pagina de Media.Acesta a spus ca a ramas in echipa de productie a Monei Segal, care a luat cu ea 60 – 70 de […]
  • nadia nitov nadia nitov
    daca era ceva care ma incanta la pro tv era baletul omului asta! profesionisti cum rar mai vezi la televizor unde orice putorisca bine facuta crede ca e balerina daca baleteaza in poala tovarasului regizor! :( oamenii lui edi stancu mancau jeratic, se dadeau de 3 ori peste cap, le cresteau aripi si zburau! balet ca asta n-o sa mai vedem niciodata in tara asta in care doar dansatoare in poala au loc de munca! :( sper sa le mearga la fel de bine pe cat muncesc si danseaza! :) respect!
  • Ted Ted
    De ce va dati de ceasul mortii, cei 18 dansatori din baletul Edi Stancu sunt singurii din Romania?
    Slava domnului, avem destui dansatori si coregrafi talentati, cat pentru 10 televiziuni, nu doar pentru 2.
  • andy andy
    pai pro-ul nu trebuia sa aiba din toamna o noua emisiune de dans?
  • Sorin_D Sorin_D
    Pacat... In toamna, la Pro TV, o sa inceapa un nou sezon de "Vocea Romaniei". Fiecare concurent va mai fi acompaniat de dansatori ? Vor fi adusi "dansatori" care au concurat la "Romanii au talent" ?

Trimite un comentariu

sus