Skip to main content

Fost director Mediafax Group preia frâiele Tocmai.ro

 
Cosmin Ghinea
Cosmin Ghinea

Cosmin GhineaCosmin Ghinea, fost director de dezvoltare la Mediafax Group si unul dintre principalii oameni din echipa lui Orlando Nicoara, managerul grupului de media, a preluat functia de conducere a platformei de anunturi Tocmai.ro, inlocuindu-l pe Stefan Tocca, scrie Wall-Street.ro.

Publicitate

Cosmin Ghinea a ocupat anterior functia de development manager la Apropo Media (fosta MediaPro Interactiv), lucrand “cot la cot” cu Orlando Nicoara pe parcursul mai multor ani.

Actionarul majoritar al Tocmai.ro este compania suedeza Schibsted, cea mai mare companie de site-uri de anunturi online din Europa, care are angajati in peste 27 de tari. Aceasta opereaza site-uri de anunturi in peste 44 de tari din lume, printre care Franta, Italia, Spania, Brazilia, Suedia si Norvegia.

Stefan Tocca ocupa in prezent functia de Eastern Europe Manager la Schibsted. Sibmedia Interactive SRL, companie care administreaza, din Sibiu, Tocmai.ro, a generat anul trecut afaceri de circa 642.000 euro la pierderi de 5,7 milioane de euro.
Tocmai.ro duce o lupta stransa pe piata de anunturi din Romania, concurand cu OLX.ro (fost Mercador.ro – n.r.), Okazii.ro dar si Anuntul.ro.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • lyvyu lyvyu
    Interesant nu stiam.
  • misu apostol misu apostol
    Buna dimineata!

    http://www.orlando.ro/2014/04/24/bafta/#comments

    e ceva sa dai o stire de acum doua luni. ti-au murit sursele de la Mediafax?
  • ivan ivan
    Oricum nu cred ca acopera 20% din costurile lor
  • mihai mihai
    Siteul castiga din anunturile promovate, daca vrei sa apara de mai multe ori consecutiv la fel, platesti. Tot cu plata este si daca vrei design special sau galeria de imagini.
  • Hristian Hristian
    Urmatorul care va pleca va fi chiar Adrian Sarbu. Orlando Nicoara a ajuns la limita rabdarii. "Vremea lui a apus. El e deja satul. Sa e lase pe noi astia mai tineri sa ne facem un viitor, sa ne facem si noi combinatiile noastre" ar fi spus managerul..
  • ivan ivan
    Ce castiga tocmai.ro daca poti posta gratiuit anunturi, iti platesc transportul, platesc pentru reclame la greu.
    De unde castiga?
    Care este jmecheria?

Trimite un comentariu

sus