Skip to main content

Schimbare: Antena 1 mută X-Factor în seara de vineri. Toamna, vinerea era a Pro-ului, cu Dansez pentru tine

 
X-Factor
X-Factor

X-Factor

Publicitate

X-Factor, talent show-ul pe care Antena 1 îl va difuza în această toamnă, îşi schimbă ziua începând din noul sezon.

Emisiunea X-Factor va fi pe post în fiecare vineri. Sezoanele de până acum erau programate duminică seara. Toamna, seara de vineri era a Pro TV-ului, care avea Dansez pentru tine, emisiune cu care domina audienţa.

În sezoanele în care era programat duminica, X-Factor era depăşit, de multe ori, de filmele programate de Pro TV.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • Lorian Lorian
    La auditiile x factor banica jr. si-a batut joc de concurenti. Un arogant si un increzut fara scrupule. Multe plangeri la adresa lui si a celor care erau pe lista de a trece mai departe. Am fost acolo si am observat toate aceste aranjamente, siretlicuri puse la cale de cei care se ocupa de aceasta minciuna de emisiune. Totul e falsssssss!!!!!!
  • andy andy
    viata grea o sa aiba vinerea,avand ca si competitorii pe Suleyman de pe Kanal D si blockbuster-ul Time Warner de pe Pro tv
  • ștefan ștefan
    Păi osă îi bată Kanal Dsigur.
  • Florin Florin
    nu inteleg fanii Protv sau ai Antenelor. adik e ok. fiecare are preferintele sale, dar pe siteul asta vad mereu comentarii care parca vin de la fanii pop starurilor : gandire inchisa, axata doar intr o singura directie. daca stirea este despre o anumita televiziune, pentru unii oameni este intotdeauna de bine, daca nu, este intotdeauna de rau sau copiat si invers.

    eu tin cu Protv, dar doar pentru cum s a comportat pe tv pana acum. nu inteleg de ce multi nu ii dau nicio sansa de reusita lui X Factor, cand este clar ca acum are echipa potrivita, iar romanii au toate motivele sa ii dea o sansa in toamna. atacul Antenelor s ar putea sa functioneze. sunt sigur ca Protv nu este asa de linistit cum sunt unii de pe aici.
  • vlad vlad
    Pai da copiat, ca astia de la Antene nu vin cu ceva nou. Lituanianul da oamenii afara si Antenele ii culeg de pe strada. La toamna Antena av fi zdrobita de Kanal D.
  • vlad vlad
    Antena 1 isi pune streangul cu aceste mutari. Care val de plecari ? Nu vezi ca oti au fost dati afara, iar Felix i-a luat de pe strada.
  • Ted Ted
    Gura pacatosului adevar graieste: A ține (pe cineva) în frâu = a domoli avântul sau pornirile cuiva; A pune (în) frâu = a stăvili; a înfrâna, a stăpâni (sursa: DEX'09).
  • qwerty qwerty
    cu ce copiaza?

    am uitat, protv a inventat ziua de vineri, inainte saptamana avea doar sase zile.
  • Raul Raul
    Emilia, nu mai ai cuvinte la vazul plecarii tuturor celor care au tinut ProTV`ul in frau si te legi de copiat. Imi pare rau ca asisti la asa ceva.
  • Emilia Emilia
    Acum copiază si programul al ProTv
    Mai au ceva de copiat de la ProTv ?

Trimite un comentariu

sus