Skip to main content

Stelian Tănase: TVR Moldova se va lansa la sfrşitul lunii iulie. Echipamentele costă 1,1 milioane de lei

 
Stelian Tanase Adevarul
Stelian Tanase Adevarul

stelian_tanase adevarul 2

Publicitate

"Suntem foarte avansaţi cu TVR Moldova", a declarat Stelian Tănase, preşedintele TVR, pentru Paginademedia.ro.

"Luna viitoare îi vom da drumul, pentru că suntem într-o fază foarte avansată cu proiectul. Cel mai probabil, staţia se va lansa în jurul datei de 25 iulie", a spus Stelian Tănase.

Astăzi, conducerea televiziunii discută proiectul de achiziţie a echipamentelor pentru TVR Moldova. Costul lor, din bani alocaţi de la Guvern, este de 1,1 milioane de lei.

Stelian Tănase:

“Avem un spaţiu la dispoziţie la Chişinău. Noi vom veni cu echipamentele şi cu oamenii. O echipă de la TVR a fost deja acolo. TVR Moldova este un proiect solid al televiziunii publice. Sperăm să aibă viaţă lungă”, a adăugat preşedintele TVR.

Autor: Petrişor Obae petrisor.obaepaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • TVR Moldova se va lansa la sfârșitul lunii iulie… sau se v
    […] jurul datei de 25 iulie. Anunțul a fost făcut de către directorul TVR, Stelian Tănase, pentru Paginademedia.ro. În prezent, conducerea televiziunii discută proiectul de achiziție a echipamentelor pentru TVR […]
  • geo geo
    nu inteleg ce e cu tvr moldova asta...si asta o spun in calitate de platitor de abonament la tvr...
  • ion ion
    fac iar o "licitatie" care va fi castigata din nou de aceiasi SONY ??? de ce nu folosesc echipamentele ramase de la inchiderea tvr cultural??
  • Eka Eka
    Mai bine trimeteau la Chisnau un car din alea multe pe care le au ca si asa nu mai au obiectu muncii ca de 23 august si de 1 decembrie nu inseamna ca muncesc. Dar nu mai pica comisionu daca nu cheltuie ei niste bani in "interesu public" sau poate pastreaza carele toate la bucuresti pentru campionatu de popice nautice.
  • Livia Pila Livia Pila
    Se vede ca Tanase-minciuna a devenit pesedist Tot inaugureaza ce a mai fost inaugurat o data. Precum Dan Sova, Nu a lansat Saftoiu in compania lui Nitulescu-Oaie TVR Moldova in decembrie 2013? Tanase, dezbata-te! Chiar sa te faci zillnic de miru lumii??? E prea mult, Stelica-Mirunica-Minciunica:
  • fsvcd fsvcd
    obae, fii si tu consecvent... mai devreme ziceai ca se inchide printre altele si postul tvr moldova, ca e ilegal, acum zici ca se deschide din iulie?
  • Horea Horea
    Pai in loc sa echipamente de la TVR3 si TVR news ca tot a zis ca-i ilegal cf. legii 41 el cheltuieste banii aiurea.
  • Necesar Necesar
    Pai ori il desfiinteaza, ori il lanseaza?

Trimite un comentariu

sus