Skip to main content

Ultimul episod din Urzeala Tronurilor, urmărit de 7,1 milioane de americani

 
game of thrones
game of thrones

game of thronesUltimul episod din Urzeala Tronurilor, cel mai popular serial al HBO, a fost urmărit duminică în Statele Unite de 7,1 milioane de telespectatori, potrivit Variety.com, care citează cifre furnizate de Nielsen.

Publicitate

Datele de audienţă au fost însă mai mici decât cele înregistrate de ultimul episod din sezonul trecut, care a fost urmărit de 7,195 milioane de americani. Cifrele au fost însă duble faţă de finala primului sezon, care a înregistrat o audienţă de 3,04 milioane de telespectatori, în 2011.

La începutul acestei luni, HBO anunţa că Urzeala Tronurilor a devenit cel mai popular serial din istoria reţelei.

Un alt record de audienţă pentru HBO a fost înregistrat de serialul "The Sopranos", care era urmărit în medie de 18,3 milioane de telespectatori pe episod. Sezonul trei din Urzeala Tronurilor a avut o medie de audienţă de 14,4 milioane de telespectatori pe episod.

Premiera celui de-al patrulea sezon a adus un record de 6,635 milioane de telespectatori la o singură difuzare, cea mai mare audienţă într-o singură seară pentru un program HBO de la finala "The Sopranos", care a atras 11,9 milioane de persoane în 2007.

Autor: Carmen Maria Andronache carmenpaginademedia.ro
viewscnt

Comentarii

  • wqr4ewqreq2 wqr4ewqreq2
    @domnu, gusturile nu se discuta....
  • domnu foto domnu foto
    The Sopranos este de departe cel mai bun serial creat vreodata.Game of Thrones pare,pe langa el,un serial pentru copii.

Trimite un comentariu

sus